Si us acabeu de llegir la recepta de "Crema de castanyes", us proposem un plat que us apassionarà a molts de vosaltres. Amb la crema feta i el pop cuit (que ho podeu fer prèviament i congelar), només necessitareu 15 minuts de rellotge per presentar aquest magnífic plat que deixarà als vostres convidats bocabadats. Bons aliments, de proximitat i de temporada, i no caldrà res més per ser feliç per uns instants.
Som-hi!
Crema de castanyes
1 pota de pop cuita per persona
3 o 4 rovellons per persona
Oli d'oliva verge extra
1 gra d'all
Julivert fresc
Pebre vermell dolç o picant
Sal en escates
Variants:
- Es pot fer el mateix plat amb calamar de platja
- Es poden emprar altres bolets
Primer heu de preparar la crema de castanyes, que trobareu en aquest mateix receptari. La podeu fer el dia abans o dies abans i congelar-la. El mateix amb el pop, o el compreu ja cuit o l'haureu de coure abans.
Ara, dediqueu-vos a netejar bé amb un paper humit els rovellons, lliures "'d'habitants" indesitjables.
En una paella amb un bon raig d'oli, enrossiu l'all, només per donar aroma.
Seguidament, aboqueu-hi els bolets, tallats a trossos els més grans i sencers els més petits.
Ho saleu una mica i els deixeu fer. Podeu tirar una mica de julivert trinxat.
Mentrestant, en una planxa amb unes gotes d'oli, feu el pop fins que sigui ben torrat per les dues bandes, a foc fort, perquè ja està cuit. No cal salar-lo.
Quan estiguin daurats els bolets els reserveu.
Escalfeu la crema de castanyes i emplateu. A sobre de la crema poseu-hi el pop torradet.
Decoreu amb bolets, una mica de sal en escates, un polsim de pebre vermell i un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre. I cap a taula!
De la mateixa manera, si no teniu pop o no us agrada, podeu presentar la crema de castanyes amb rovellons.
Hi he posat uns daus d'api per donar-li un punt "crunchie". Bon profit!