Si us acabeu de llegir la recepta de "Crema de castanyes", us proposem un plat que us apassionarà a molts de vosaltres. Amb la crema feta i el pop cuit (que ho podeu fer prèviament i congelar), només necessitareu 15 minuts de rellotge per presentar aquest magnífic plat que deixarà als vostres convidats bocabadats. Bons aliments, de proximitat i de temporada, i no caldrà res més per ser feliç per uns instants.

Som-hi!

Ingredients

Crema de castanyes

1 pota de pop cuita per persona

3 o 4 rovellons per persona

Oli d'oliva verge extra

1 gra d'all

Julivert fresc

Pebre vermell dolç o picant

Sal en escates

Variants:

- Es pot fer el mateix plat amb calamar de platja

- Es poden emprar altres bolets

Preparació
1.
IMG 6321

Primer heu de preparar la crema de castanyes, que trobareu en aquest mateix receptari. La podeu fer el dia abans o dies abans i congelar-la. El mateix amb el pop, o el compreu ja cuit o l'haureu de coure abans.

2.
IMG 6245

Ara, dediqueu-vos a netejar bé amb un paper humit els rovellons, lliures "'d'habitants" indesitjables. 

3.
IMG 6286

En una paella amb un bon raig d'oli, enrossiu l'all, només per donar aroma.

4.
IMG 6291

Seguidament, aboqueu-hi els bolets, tallats a trossos els més grans i sencers els més petits.

5.
IMG 6294

Ho saleu una mica i els deixeu fer. Podeu tirar una mica de julivert trinxat.

6.
IMG 6356

Mentrestant, en una planxa amb unes gotes d'oli, feu el pop fins que sigui ben torrat per les dues bandes, a foc fort, perquè ja està cuit. No cal salar-lo.

7.
IMG 6301

Quan estiguin daurats els bolets els reserveu.

8.
IMG 6364

Escalfeu la crema de castanyes i emplateu. A sobre de la crema poseu-hi el pop torradet.

9.
IMG 6370

Decoreu amb bolets, una mica de sal en escates, un polsim de pebre vermell i un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre. I cap a taula!

10.
IMG 6346

De la mateixa manera, si no teniu pop o no us agrada, podeu presentar la crema de castanyes amb rovellons.

11.
IMG 6344

Hi he posat uns daus d'api per donar-li un punt "crunchie". Bon profit!