Si us acabeu de llegir la recepta de "Crema de castanyes", us proposem un plat que us apassionarà a molts de vosaltres. Amb la crema feta i el pop cuit (que ho podeu fer prèviament i congelar), només necessitareu 15 minuts de rellotge per presentar aquest magnífic plat que deixarà als vostres convidats bocabadats. Bons aliments, de proximitat i de temporada, i no caldrà res més per ser feliç per uns instants.

Som-hi!

Ingredients

Crema de castanyes

1 pota de pop cuita per persona

3 o 4 rovellons per persona

Oli d'oliva verge extra

1 gra d'all

Julivert fresc

Pebre vermell dolç o picant

Sal en escates

Variants:

- Es pot fer el mateix plat amb calamar de platja

- Es poden emprar altres bolets

Preparació
1.

Primer heu de preparar la crema de castanyes, que trobareu en aquest mateix receptari. La podeu fer el dia abans o dies abans i congelar-la. El mateix amb el pop, o el compreu ja cuit o l'haureu de coure abans.

2.

Ara, dediqueu-vos a netejar bé amb un paper humit els rovellons, lliures "'d'habitants" indesitjables. 

3.

En una paella amb un bon raig d'oli, enrossiu l'all, només per donar aroma.

4.

Seguidament, aboqueu-hi els bolets, tallats a trossos els més grans i sencers els més petits.

5.

Ho saleu una mica i els deixeu fer. Podeu tirar una mica de julivert trinxat.

6.

Mentrestant, en una planxa amb unes gotes d'oli, feu el pop fins que sigui ben torrat per les dues bandes, a foc fort, perquè ja està cuit. No cal salar-lo.

7.

Quan estiguin daurats els bolets els reserveu.

8.

Escalfeu la crema de castanyes i emplateu. A sobre de la crema poseu-hi el pop torradet.

9.

Decoreu amb bolets, una mica de sal en escates, un polsim de pebre vermell i un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre. I cap a taula!

10.

De la mateixa manera, si no teniu pop o no us agrada, podeu presentar la crema de castanyes amb rovellons.

11.

Hi he posat uns daus d'api per donar-li un punt "crunchie". Bon profit!