Espectacular recepta feta amb productes senzills, però tots amb la seva màgia: el pop, les patates fregides, l'allioli i l'allada. Un entrant per compartir que no deixarà indiferent a ningú. Ja estàs trigant a tastar-lo! Som-hi!

Ingredients
  • 4-5 potes de pop cuites i tallades a rodanxes
  • 4-5 patates pelades i tallades al gust
  • Allioli amb ou (o maionesa amb all)
  • Oli d'oliva
  • Sal

Per fer l'allada:

  • 50 cl d'oli d'oliva verge extra
  • 4-5 grans d'alls trinxats
  • 1 cullerada de pebre vermell
Preparació
1.
IMG 3425

Pots coure tu mateix el pop o comprar-lo ja cuit.

2.
IMG 3428

Talla'l a rodanxes. Si ho fas al biaix, sortiran rodanxes més grans a la vista.

3.
IMG 3432

Reserva el pop.

4.
IMG 3442

Pela i talla les patates. Renta-les amb aigua i eixuga-les bé.

5.
IMG 3454

Prepara l'allioli. 

6.
IMG 3446

Posa a fregir les patates.

7.
IMG 3526

Al mateix temps, en una paella amb un raig d'oli, posa el pop a daurar.

8.
IMG 3450

Reserva les patates.

9.
IMG 3554

Quan el pop tingui aquest bonic color, apaga el foc.

10.
IMG 3538

En una safata, posa una primera capa d'allioli.

11.
IMG 3545

Col·loca les patates a sobre i tira una mica de sal.

12.
IMG 3557

Ara, escampa una mica més d'allioli per sobre de les patates.

13.
IMG 3560

I col·loca el pop per sobre.

14.
IMG 3565

Seguidament, escalfa una mica d'oli i daura els alls trinxats. 

15.
IMG 3566

Quan estiguin daurats, apaga el foc i tira el pebre vermell. Remena-ho un parell de voltes.

16.
IMG 3572

Tira aquesta allada per sobre del pop i les patates.

17.
IMG 3584

I a gaudir, que són dos dies!

18.
IMG 3586

Bon profit!