No fa massa vam veure com preparar el Pop al forn a la Murciana. Doncs bé, a partir d'aquell pop ja cuit, podeu fer una versió de pop molt interessant. Es tracta de torrar a la planxa el Pop al forn i afegir-hi una mica de pebre vermell i llimona.
Aquest pop el vaig tastar a Los Alcázares (Murcia) i li diuen "rocker" per què quan poses el pop a trossos sobre la planxa roenta aquest comença saltar i a, suposadament, ballar. Us garanteixo que si el tasteu, us canviarà la vida.
1 pota grossa de Pop al forn a la Murciana
pebre vermell (tipus "De la Vera")
sal en escates
oli d'oliva verge extra
pa cruixent
llimona
Variants:
Un cop al plat, podeu ruixar-lo amb unes gotes de llimona
![pop rocker pas1 pop rocker pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/92/41/pop-rocker-pas1.jpeg)
Recordeu que per fer aquesta recepta necessitareu un pop de 2-3 quilos com a mínim.
![pop rocker pas2 pop rocker pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/92/68/pop-rocker-pas2.jpeg)
I l'haureu de fer "a la Murciana".
![pop rocker pas3 pop rocker pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/92/95/pop-rocker-pas3.jpeg)
Us recomano la lectura prèvia de la recepta "Pop al forn a la murciana".
![pop rocker pas4 pop rocker pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/93/22/pop-rocker-pas4.jpeg)
Un cop fet, talleu les potes i reserveu-lo.
![pop rocker pas5 pop rocker pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/93/49/pop-rocker-pas5.jpeg)
En aquest punt, ja podeu preparar els ingredients d'aquesta recepta.
![pop rocker pas6 pop rocker pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/93/76/pop-rocker-pas6.jpeg)
Amb una pota per persona en tindreu prou. Penseu que aquest pop a la planxa té un gust força intens i no convé passar-se amb les racions.
![pop rocker pas7 pop rocker pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/94/03/pop-rocker-pas7.jpeg)
Talleu les potes a trossos petits i poseu a escalfar la planxa.
![pop rocker pas8 pop rocker pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/94/30/pop-rocker-pas8.jpeg)
Aprofiteu el suc de coure el pop i poseu-hi un parell de cullerades per pota.
![pop rocker pas10 pop rocker pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/94/84/pop-rocker-pas10.jpeg)
Quan la planxa sigui ben calenta, tireu-hi el pop. Compte! que pot esquitxar!
![pop rocker pas11 pop rocker pas11](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/95/11/pop-rocker-pas11.jpeg)
Deixeu que es consumeixi tot el suc i començi a esclatar el pop. Doneu-li unes voltes.
![pop rocker pas12 pop rocker pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/95/38/pop-rocker-pas12.jpeg)
El pop ha de quedar lleugerament torrat.
![pop rocker pas13 pop rocker pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/95/65/pop-rocker-pas13.jpeg)
![pop rocker pas14 pop rocker pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/95/92/pop-rocker-pas14.jpeg)
Poseu el pop en el plat i tireu-li un polsim de pebre vermell dolç (o picant) per sobre.
![pop rocker pas15 pop rocker pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/96/19/pop-rocker-pas15.jpeg)
Finalment, una mica de sal en escates per sobre.
![pop rocker pas16 pop rocker pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/96/46/pop-rocker-pas16.jpeg)
Ummmmm!
![pop rocker pas17 pop rocker pas17](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/96/73/pop-rocker-pas17.jpeg)
Per acabar, que no falti un raig d'oli d'oliva verge en cru i la llimona per acompanyar el plat.
![pop rocker pas18 pop rocker pas18](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/97/00/pop-rocker-pas18.jpeg)
I ja el podeu servir.
![pop rocker pas19 pop rocker pas19](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/97/27/pop-rocker-pas19.jpeg)
Us encantarà, n'estic segur!
![pop rocker pas20 pop rocker pas20](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/18/50/97/54/pop-rocker-pas20.jpeg)
Bon profit!