Plat de temporada... supermega fàcil de fer. Pel menú diari, vaja.  Si us agraden els pops a la planxa... és qüestió d'acompanyar-los d'aquests magnífics i aromàtics bolets que tant de joc donen. M'encanta treballar els camagrocs. En fi, poques coses més a dir... bé, que hi podeu afegir una mica d'allioli... que li va força bé.

Ingredients

1 kg popets frescos  

300 g camagroc fresc  

unes fulles de llorer  

oli d'oliva  

julivert  

3 alls

sal maldon  

Variants:  

- Podeu acompanyar-lo amb allioli

Preparació
1.
popets camagrocs pas1

Posem aigua amb sal a bullir... amb les fulles de llorer.

2.
popets camagrocs pas2

I bullim els popets durant uns 20 minuts. Aquests pops, quan són tan petits gairebé no cal bullir-los, és cert. Són mantega pura. Però m'he volgut assegurar. Sempre quedaran més ben cuits.

3.
popets camagrocs pas3

Rentem els camagrocs.

4.
popets camagrocs pas4

En una paella amb un xorret d'oli d'oliva... enrossim una mica d'all.

5.
popets camagrocs pas5

Hi posem els popets...

6.
popets camagrocs pas6

... i deixem que es vagin torrant a poc a poc. Doneu-li la volta de tant en tant.

7.
popets camagrocs pas7

Un cop fets, els reservem. En la mateixa paella tirem una mica més d'oli, all i julivert...

8.
popets camagrocs pas9

... i seguidament els camagrocs... que gairebé no hi caben!

9.
popets camagrocs pas10

Però tranquils que de seguida s'abaixen... i deixen anar tota l'aigua.

10.
popets camagrocs pas11

Quan l'aigua s'hagi consumit, ja podem emplatar-ho tot junt.

11.
popets camagrocs pas12

Feu una muntanya de popets i cobriu-la amb els bolets.

12.
popets camagrocs pas13

Bona pinta que fot.

13.
popets camagrocs pas14

Una mica de sal maldon per sobre... un xorret d'oli i a gaudir.

14.
popets camagrocs pas15

Fàcil, no?