Plat de temporada... supermega fàcil de fer. Pel menú diari, vaja.  Si us agraden els pops a la planxa... és qüestió d'acompanyar-los d'aquests magnífics i aromàtics bolets que tant de joc donen. M'encanta treballar els camagrocs. En fi, poques coses més a dir... bé, que hi podeu afegir una mica d'allioli... que li va força bé.

Ingredients

1 kg popets frescos  

300 g camagroc fresc  

unes fulles de llorer  

oli d'oliva  

julivert  

3 alls

sal maldon  

Variants:  

- Podeu acompanyar-lo amb allioli

Preparació
1.

Posem aigua amb sal a bullir... amb les fulles de llorer.

2.

I bullim els popets durant uns 20 minuts. Aquests pops, quan són tan petits gairebé no cal bullir-los, és cert. Són mantega pura. Però m'he volgut assegurar. Sempre quedaran més ben cuits.

3.

Rentem els camagrocs.

4.

En una paella amb un xorret d'oli d'oliva... enrossim una mica d'all.

5.

Hi posem els popets...

6.

... i deixem que es vagin torrant a poc a poc. Doneu-li la volta de tant en tant.

7.

Un cop fets, els reservem. En la mateixa paella tirem una mica més d'oli, all i julivert...

8.

... i seguidament els camagrocs... que gairebé no hi caben!

9.

Però tranquils que de seguida s'abaixen... i deixen anar tota l'aigua.

10.

Quan l'aigua s'hagi consumit, ja podem emplatar-ho tot junt.

11.

Feu una muntanya de popets i cobriu-la amb els bolets.

12.

Bona pinta que fot.

13.

Una mica de sal maldon per sobre... un xorret d'oli i a gaudir.

14.

Fàcil, no?