Qui no ha tastat mai un músic? A mi m'agrada molt. La veritat és que trobo que són unes postres excel·lents i molt sanes... però que s'acostumen a demanar poc sovint, oi que sí? Tampoc ens ho posen fàcil. No és massa habitual trobar-te unes "Postres de músic" en el bar del costat de casa... però, en canvi, sí que ho és una "Tarta de Santiago", també molt bona, però no deixa de ser curiós, oi? Les postres de músic no és més que servir un bon grapat de fruits secs (ametlla i avellanes torrades, panses, figues seques i nous) acompanyats d'un porronet petit de vi dolç, moscatell o mistela. I ara, veiem com preparar-lo.

Ingredients

50 g d'ametlla torrada

50 g d'avellana torrada

50 g de nous pelats

50 g de figues seques

50 g de panses

1 porronet de vi dolç

Variants:

S'hi poden afegir pinyons

Es pot servir amb vi de gel o altres varietats de vi dolç o per postres

Preparació
1.
postres music pas1

Preparem tots els ingredients.

2.
postres music pas2

Primer omplim el porronet...

3.
postres music pas3

... col·loquem el porronet al mig del plat i comencem a distribuir les figues, les nous...

4.
postres music pas4

... les panses... les ametlles... les avellanes...

5.
postres music pas5

Tsch... foto bonica, eh?... amplieu-la i mireu pel foradet!

6.
postres music pas6

I ja el podem servir.

7.
postres music pas7

Tremendament bo, senzill, sa i tradicional.

8.
postres music pas8

El que us deia, m'encanta incrustar una ametlla torrada i pelada dins una figa.