Us porto una altra tapa o aperitiu, d'aquelles que provoquen un ohh! quan les serveixes a la taula! Espero que us agradin.
Pasta brisa o quebrada dolça
18 gambes vermelles
1 ceba
1/3 porro
150 ml nata líquida
1 ou
nou moscada
sal
100 g formatge parmesà en pols
Esteneu la pasta brisa en el taulell o marbre i amb un tallant rodó, ompliu els motlles de les quiches.
Més o menys, no cal que quedi perfecte.
Ara saltegeu una mica el porro. La ceba la posarem crua.
Ara munteu la tartaleta amb dos o tres trossets de ceba crua... una mica de porro i un parell de gambes pelades. Utilitzaré uns motlles de silicona que van de fabula per aquestes cosetes.
El mateix amb totes.
En un bol, barregeu un ou amb la nata, una mica de sal i nou moscada.
No cal arribar fins dalt de tot, ja veureu com aquesta barreja d'ou i nata puja una mica.
Així està perfecte.
Ha de quedar així.
L'altre ja us ho vaig explicar.
Ara farem una mica de cruixent de parmesà.
L'heu d'estendre així sobre paper de forn i deixar-la 5 minuts al forn, vigilant que no es cremi.
Se us farà un cruixent de tota una peça.
Ara decorem les nostres tartaletes "quiche" amb un trosset de cruixent.
També utilitzaré una crema balsàmica de Mòdena per decorar el plat.
Només posaré unes gotes...
A què queda maco?
Doncs està més bo del que sembla.
No fallen mai. Li agraden a tothom aquestes tartaletes salades.
Per dins queda suau... una delícia.
I queda del tot espectacular... a taula. Bon profit!