Teniu rap, pebrots del piquillo i nata?... doncs amb això farem un plat més que respectable. Molt fàcil de fer i molt "resultón" que dic jo. El rap és un dels peixos que més m'agrada... per no dir el que més. La seva dura textura i el seu gust a marisc el fan molt adient per coure a la planxa. Bona cuina, titots.

Ingredients

1 cua de rap  

1 pot de pebrot del piquillo

1 ceba vermella  

200ml. nata líquida

1 llimona

oli d'oliva

pebre negre

pebre vermell dolç

brots d'alfals per decorar

sal

Preparació
1.

Un cop neta la cua de rap, la salarem i l'empebrarem.

2.

Jo he fet un talls al biaix... però li podeu donar la forma que més us agradi.

3.

Trinxeu la ceba.

4.

Trinxeu també uns 4 o 5 pebrots, depenent de la intensitat que vulgueu donar-li a la salsa.

5.

Primer de tot, en una paella, sofregirem la ceba fins que sigui daurada.

6.

Incorporarem el pebrot...

7.

... ho salarem...

8.

... tirarem una mica de pebre negre... i ho deixarem fer fins que absorbeixi tot el líquid i es comenci a daurar una mica. Procureu remenar-ho de tant en tant.

9.

En aquest punt, incorporem la nata líquida.

10.

Ara la passarem pel turmix...

11.

La reservarem en calent.

12.

En una planxa ben calenta amb unes gotes d'oli... farem el rap a la planxa.

13.

Li podeu tirar unes gotetes de llimona que li aportaran un fantàstic sabor i aroma final.

14.

El rap s'ha de fer al punt, que quedi daurat i cruixent per fora però gairebé sucós per dins. Això s'aconsegueix a foc ben fort.

15.

Ens disposem a muntar el plat. Avui utilitzaré uns brots d'alfals, ja que està molt de moda utilitzar germinats en les presentacions.

16.

Un parell o tres de cullerades de salseta...

17.

... un parell o tres de trossets de rap... ben calentons...

18.

... un polsim de pebre vermell per decorar...

19.

... i els germinats....

20.

I ja ho tenim fet.

21.

Què us sembla?... està boníssim aquest plat i ja veieu que fàcil és de fer.

22.

Bon Profit!