Gran tapa!

Ingredients

200gr. potes de calamar fresques
farina
oli
sal
llimona

Preparació
1.
raves potes calamar pas1

Talleu les potes del calamar de forma individual i netegeu-les bé.

2.
raves potes calamar pas2

Li tireu una mica de sal... i les enfarineu

3.
raves potes calamar pas6

En una paella, escalfeu una bona quantitat d'oli.

4.
raves potes calamar pas7

Mentre s'escalfa, i com que no tenia res més que fer, m'he entretingut en tallar una llimona per a decorar el plat, jeje.

5.
raves potes calamar pas8

Si li feu un tall a la base per a anivellar-la, la llimona s'aguantarà sola.

6.
raves potes calamar pas10

Quan l'oli estigui ben calent, tirem les potes de calamar i tapem, ja que peten una mica.

7.
raves potes calamar pas11

Les traiem i les posem sobre un paper de cuina per absorbir l'excés d'oli.

8.
raves potes calamar pas13

Ja les podem servir.

9.
raves potes calamar pas14

 Jo prefereixo un raig de llimona per sobre, però hi ha gent que se la menja amb maionesa.

10.
raves potes calamar pas15

Bon profit!