Gran tapa!

Ingredients

200gr. potes de calamar fresques
farina
oli
sal
llimona

Preparació
1.

Talleu les potes del calamar de forma individual i netegeu-les bé.

2.

Li tireu una mica de sal... i les enfarineu

3.

En una paella, escalfeu una bona quantitat d'oli.

4.

Mentre s'escalfa, i com que no tenia res més que fer, m'he entretingut en tallar una llimona per a decorar el plat, jeje.

5.

Si li feu un tall a la base per a anivellar-la, la llimona s'aguantarà sola.

6.

Quan l'oli estigui ben calent, tirem les potes de calamar i tapem, ja que peten una mica.

7.

Les traiem i les posem sobre un paper de cuina per absorbir l'excés d'oli.

8.

Ja les podem servir.

9.

 Jo prefereixo un raig de llimona per sobre, però hi ha gent que se la menja amb maionesa.

10.

Bon profit!