Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del red velvet, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 240 ml d'oli d'oliva de sabor suau
- 250 g de sucre
- 350 g de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 1 cullerada de bicarbonat
- 40 g de cacau en pols
- 250 ml de sèrum de mantega
- 1 cullerada de vinagre blanc
- 1 culleradeta de colorant vermell
En un bol, afegeix 250 ml de sèrum de mantega.
A continuació, aboca-hi 240 ml d'oli d'oliva, 3 ous, vinagre blanc, extracte de vainilla i colorant vermell.
Bat-ho tot fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Afegeix 250 g de sucre.
Torna-ho a batre.
Afegeix el cacau en pols i 350 g de farina i continua remenant a poc a poc fins que quedi tot ben integrat.
Prepara un motlle bundt i posa-hi la mescla a poc a poc per evitar que hi entri aire.
Posa-ho al forn durant 45 minuts, o fins que treguis un escuradents net del centre del pastís.
Deixa-ho refredar i bon profit!