Avui veurem com fer un altre reducció dolça de licor. He utilitzat aquest licor de crema de guindes per considerar-lo dolç i força saborós. No quedaria igual utilitzant un Kirsch tradicional. Busquem una reducció aromàtica, dolça i amb bon color, ideal per acompanyar plats amb carn. Espero que us sigui útil.

Ingredients

300gr. licor de guindes Miura  

100gr. sucre

Preparació
1.
reduccio licor guindes miura pas1

Suposo que es pot trobar en qualsevol gran superficie.

2.
reduccio licor guindes miura pas2

En un cassó petit, posem els 300gr. de licor.

3.
reduccio licor guindes miura pas3

Seguidament els 100gr. de sucre. Podeu afegir-ne més o menys... segons la textura i gust que vulgueu trobar per aquesta reducció. Normalment en posaríem una mica més, pero ja és un licor prou dolç.

4.
reduccio licor guindes miura pas4

Remeneu bé fins desfer tot el sucre i col·loqueu el cassó a foc baix.

5.
reduccio licor guindes miura pas5

Quan arrenqui el bull... deixeu-lo entre 6-10 minuts, segons la textura desitjada.

6.
reduccio licor guindes miura pas6

Deixeu-lo refredar una estona.

7.
reduccio licor guindes miura pas7

Aboqueu-lo en un bol per a refredar a temperatura ambient.

8.
reduccio licor guindes miura pas8

Un cop ben fred, ja el podreu guardar en un pot de vidre tancat o tupper. No cal que estigui en nevera.

9.
reduccio licor guindes miura pas9

Us mostro un exemple d'ús d'aquesta reducció: els "Farcellets de Morcilla de Burgos amb ceba caramelitzada i reducció de licor de guindes"... que estan brutalment bons.

10.
reduccio licor guindes miura pas10

Bon Profit!