T'agraden els remenats? El d'avui és una versió de luxe! Amb uns gambots ja pelats, uns xampinyons, una mica de pernil ibèric i uns daus de carabassó farem un plat per triomfar a taula en pocs minuts. Si compres ous ecològics, encara ho gaudiràs més. Un plat senzill, d'elaboració curta, però amb gran resultat. Som-hi!
400g de gambot pelat
400 g de xampinyons laminats
1 carbassó a daus
4 ous
50g de pernil ibèric
julivert fresc
2 alls laminats
oli d'oliva
sal
Variants:
- Podeu fer-lo amb escamarlans o altres tipus de gambes
![IMG 3820 IMG 3820](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/08/53/img-3820.jpeg)
Els gambots els podeu comprar ja pelats, de bona mida.
![IMG 3824 IMG 3824](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/08/81/img-3824.jpeg)
Els xampinyons també els podeu comprar tallats, altrament, el talleu al gust.
![IMG 3822 IMG 3822](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/09/09/img-3822.jpeg)
El carbassó de mida mitjana o petita.
![IMG 3829 IMG 3829](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/09/35/img-3829.jpeg)
El peleu una mica (deixant una mica de verd) i el talleu a daus.
![IMG 3832 IMG 3832](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/10/21/img-3832.jpeg)
Poseu un bon raig d'oli d'oliva a la paella i daureu els alls laminats.
![IMG 3836 IMG 3836](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/10/49/img-3836.jpeg)
Seguidament, salteu les gambes.
![IMG 3840 IMG 3840](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/10/77/img-3840.jpeg)
De seguida que canviin de color per tots dos costats, ja les tindreu fetes. Saleu-les.
![IMG 3841 IMG 3841](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/11/05/img-3841.jpeg)
Reserveu-les.
![IMG 3843 IMG 3843](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/11/27/img-3843.jpeg)
En el mateix oli, salteu els xampinyons amb una mica de sal.
![IMG 3845 IMG 3845](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/11/79/img-3845.jpeg)
Mentrestant, aprofiteu per talleus uns brins de pernil ibèric, que aportaràn un gran sabor al plat.
![IMG 3846 IMG 3846](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/12/17/img-3846.jpeg)
Deixeu que els xampinyons perdin tota l'aigua i comencin a daurar-se.
![IMG 3849 IMG 3849](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/12/45/img-3849.jpeg)
Llavors, els reserveu amb les gambes.
![IMG 3851 IMG 3851](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/12/73/img-3851.jpeg)
En el mateix oli (i si cal afegiu-ne una mica més), salteu els daus de carbassó.
![IMG 3856 IMG 3856](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/13/01/img-3856.jpeg)
Quan siguin daurants, incorporeu-hi el pernil i ho remeneu una mica.
![IMG 3858 IMG 3858](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/13/29/img-3858.jpeg)
Afegiu-hi la resta d'ingredients ja cuinats.
![IMG 3862 IMG 3862](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/13/55/img-3862.jpeg)
Ara, tireu-hi una mica de julivert fresc trinxat per sobre.
![IMG 3865 IMG 3865](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/14/13/img-3865.jpeg)
I finalment, prepareu 4 ous batuts.
![IMG 3870 IMG 3870](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/14/41/img-3870.jpeg)
Els afegiu a la paella, apagueu el foc i ho remeneu durant uns segons. L'ou es farà amb la mateixa calor residual, tot i que si us agrada mes cru o més cuit li podeu donar el vostre punt personal.
![IMG 3892 IMG 3892](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/44/67/14/69/img-3892.jpeg)
I ben calent cap a taula, amb uns bastonets de pa! Bon profit!