T'agraden els remenats? El d'avui és una versió de luxe! Amb uns gambots ja pelats, uns xampinyons, una mica de pernil ibèric i uns daus de carabassó farem un plat per triomfar a taula en pocs minuts. Si compres ous ecològics, encara ho gaudiràs més. Un plat senzill, d'elaboració curta, però amb gran resultat. Som-hi!

Ingredients

400g de gambot pelat

400 g de xampinyons laminats

1 carbassó a daus

4 ous

50g de pernil ibèric

julivert fresc

2 alls laminats

oli d'oliva

sal

Variants:

- Podeu fer-lo amb escamarlans o altres tipus de gambes

Preparació
1.
IMG 3820

Els gambots els podeu comprar ja pelats, de bona mida.

2.
IMG 3824

Els xampinyons també els podeu comprar tallats, altrament, el talleu al gust.

3.
IMG 3822

El carbassó de mida mitjana o petita.

4.
IMG 3829

El peleu una mica (deixant una mica de verd) i el talleu a daus.

5.
IMG 3832

Poseu un bon raig d'oli d'oliva a la paella i daureu els alls laminats.

6.
IMG 3836

Seguidament, salteu les gambes.

7.
IMG 3840

De seguida que canviin de color per tots dos costats, ja les tindreu fetes. Saleu-les.

8.
IMG 3841

Reserveu-les.

9.
IMG 3843

En el mateix oli, salteu els xampinyons amb una mica de sal.

10.
IMG 3845

Mentrestant, aprofiteu per talleus uns brins de pernil ibèric, que aportaràn un gran sabor al plat.

11.
IMG 3846

Deixeu que els xampinyons perdin tota l'aigua i comencin a daurar-se.

12.
IMG 3849

Llavors, els reserveu amb les gambes.

13.
IMG 3851

En el mateix oli (i si cal afegiu-ne una mica més), salteu els daus de carbassó.

14.
IMG 3856

Quan siguin daurants, incorporeu-hi el pernil i ho remeneu una mica. 

15.
IMG 3858

Afegiu-hi la resta d'ingredients ja cuinats.

16.
IMG 3862

Ara, tireu-hi una mica de julivert fresc trinxat per sobre.

17.
IMG 3865

I finalment, prepareu 4 ous batuts.

18.
IMG 3870

Els afegiu a la paella, apagueu el foc i ho remeneu durant uns segons. L'ou es farà amb la mateixa calor residual, tot i que si us agrada mes cru o més cuit li podeu donar el vostre punt personal.

19.
IMG 3892

I ben calent cap a taula, amb uns bastonets de pa! Bon profit!