Si t'agrada la fusió, aquesta proposta no la podràs deixar escapar. Un sopar per treure's el barret! El marinat del pollastre i la salsa són la clau d'aquest plat, per tant, cal posar-hi ganes. La resta és ben senzilla. Vaja, que vindria a ser una versió del burrito més nacional. Som-hi!

Ingredients
  • 500 g daus o tires de pit de pollastre
  • 15-20 espàrrecs verds
  • Una safata de xampinyons frescos laminats
  • 200 ml de nata per cuinar
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 ceba tendra tallada a la juliana
  • Coriandre fresc 
  • Pebre negre
  • Salsa "Tabasco"
  • Sal

Per fer el marinat del pollastre o la salsa ranxera:

  • 1 cullerada de sal
  • 1 cullerada d'all en pols
  • 1 cullerada de ceba en pols
  • 1 cullerada de comí
  • 1/2 cullerada de curri en pols
  • 1/2 cullerada de gingebre en pols
  • 1/2 cullerada de canyella en pols
  • 1/2 cullerada d'orenga
  • 1 cullerada de pebre blanca
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1/2 cullerada de pebre vermell dolç o "xili" en pols
Preparació
1.

Prepara els ingredients i, sobretot, la barreja d'espècies segons les quantitats descrites.

2.

Posa mig got d'oli d'oliva en un bol i afegeix les espècies. Però guarda un parell de cullerades de la barreja d'espècies sense oli.

3.

Barreja-ho bé i deixa-ho marinar a la nevera un parell d'hores mínim.

4.

Prepara els xampinyons.

5.

Posa a daurar els espàrrecs amb un petit raig d'oli i sal.

6.

I els reserves.

7.

Posa a daurar la carn.

8.

Quan agafi bon color, la reserves també.

9.

Amb una mica més d'oli, salta els bolets.

10.

Una mica de sal i coriandre trinxat.

11.

Fes un espai al mig i posa-hi les dues cullerades de barreja d'espècies que havies reservat.

12.
13.

Ara, ja hi pots afegir la nata per cuinar. Es rectifica de sal i llestos.

14.

Reserva aquesta salsa "ranxera".

15.

El pollastre ja està reservat, però l'hauràs d'escalfar i torrar una mica més abans de servir-lo.

16.

Talla una ceba tendra a la juliana.

17.

I ja pots fer el rotllet. Jo he utilitzat bases de farina de blat, però podeu fer servir les de blat de moro.

18.

Una mica de salsa amb xampinyons a la base.

19.

Un parell d'espàrrecs.

20.

Si t'agrada, una mica de picant amb el pollastre.

21.

Una mica de ceba i a tancar-ho.

22.

I ja el pots servir al plat, decorat amb la mateixa salsa.

23.

Bon profit!