Aquesta és una tapa d'aquelles que fan venir gana només de veure-la. He aprofitat una salsa bolonyesa i una ceba cruixent que tenia per a fer uns rotllets amb pasta "Brick". Aquesta pasta és molt semblant a la pasta filo, però és una mica més gruixuda i és molt cruixent. És una molt bona opció per a oferir com a tapa o aperitiu, i els podeu fer de la mida que més us agradi.
6 fulles de pasta brick
250 g salsa bolonyesa casolana
1/2 ceba en juliana
50 g ceba cruixent
mantega
Crema de Mòdena Borges
Separem les fulles de pasta brick del paper.
Col·loquem en el centre una cullerada gran de bolonyesa.
Una mica de ceba crua per sobre...
... i la ceba cruixent.
Ho enrotllarem sobre si mateix procurant que els laterals quedin sempre pessigats cap a dins.
Els aneu reservant.
Ja els tenim tots.
Per fregir-los, us recomano clavar-los un escuradents... així us assegureu que no s'obriran.
En oli ben calent, els anirem fregint.
És possible que no es deixin donar la volta, per la seva constitució. Us recomano que amb una escumadora els submergiu completament.
Un cop tingui un bon coloret, els deixarem en un paper absorbent i els traurem els escuradents.
I poca cosa més... serviu-los calentons, millor.
Així són per dins, després de fer una mossegada... ummm...
També els podeu servir amb una mica de crema balsàmica de Mòdena... per allò de donar-li un toc de "cuina d'autor" al plat.
I no queden pas secs... eh?
Bon Profit!