Un entrant o pintxo de carn farcit amb carbassó, ceba tendre i espàrrec verd. A mi no em va massa la carn vermella, però de tant en tant està bé menjar-la. Reconec que és un handicap. Tal i com us mostro veureu que la verdura queda una mica "al dente"... així que si us agrada més feta us recomano passar-la una mica per la paella abans de farcir la carn. Som-hi.
4 tires molt fines de vedella (tapa plana)
4 puntes d'espàrrec verd
mig carbassó
una ceba tendre
pa ratllat
1 ou
oli d'oliva
sal
sal maldon
crema de vinagre de Mòdena
![rotllets vedella pas1 rotllets vedella pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/48/45/rotllets-vedella-pas1.jpeg)
Netegeu bé la carn i prepareu la verdura.
![rotllets vedella pas3 rotllets vedella pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/49/29/rotllets-vedella-pas3.jpeg)
Fixeu-la amb dos escuradents per evitar que s'obri.
![rotllets vedella pas4 rotllets vedella pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/49/71/rotllets-vedella-pas4.jpeg)
Batim un parell d'ous...
![rotllets vedella pas5 rotllets vedella pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/50/13/rotllets-vedella-pas5.jpeg)
... suquem el rotllet... salem la carn....
![rotllets vedella pas6 rotllets vedella pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/50/55/rotllets-vedella-pas6.jpeg)
... i l'arrebossem amb pa ratllat.
![rotllets vedella pas7 rotllets vedella pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/50/97/rotllets-vedella-pas7.jpeg)
Aquests escuradents els podrem treure un cop fregit el rotllet.
![rotllets vedella pas8 rotllets vedella pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/51/39/rotllets-vedella-pas8.jpeg)
Quan l'oli sigui ben calentó... fregim els rotllets... durant uns 3 o 4 minuts (al gust).
![rotllets vedella pas9 rotllets vedella pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/51/81/rotllets-vedella-pas9.jpeg)
Els reservarem en un paper absorbent.
![rotllets vedella pas10 rotllets vedella pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/52/23/rotllets-vedella-pas10.jpeg)
Ja podem anar muntant el plat, perquè s'ha de menjar calent.
![rotllets vedella pas11 rotllets vedella pas11](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/52/65/rotllets-vedella-pas11.jpeg)
Finalment, decorarem els rotllets amb una mica de crema balsàmica de Mòdena.
![rotllets vedella pas12 rotllets vedella pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/53/07/rotllets-vedella-pas12.jpeg)
... uns xorrets per sobre... i llestos...
![rotllets vedella pas13 rotllets vedella pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/53/49/rotllets-vedella-pas13.jpeg)
Si us agrada la carn... és un pintxo amb molt gust de carn.
![rotllets vedella pas14 rotllets vedella pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/86/53/91/rotllets-vedella-pas14.jpeg)
Bon Profit!