Un entrant o pintxo de carn farcit amb carbassó, ceba tendre i espàrrec verd. A mi no em va massa la carn vermella, però de tant en tant està bé menjar-la. Reconec que és un handicap. Tal i com us mostro veureu que la verdura queda una mica "al dente"... així que si us agrada més feta us recomano passar-la una mica per la paella abans de farcir la carn. Som-hi.

Ingredients

4 tires molt fines de vedella (tapa plana)

4 puntes d'espàrrec verd

mig carbassó  

una ceba tendre

pa ratllat

1 ou 

oli d'oliva

sal

sal maldon  

crema de vinagre de Mòdena

Preparació
1.

Netegeu bé la carn i prepareu la verdura.

2.

Fixeu-la amb dos escuradents per evitar que s'obri.

3.

Batim un parell d'ous...

4.

... suquem el rotllet... salem la carn....

5.

... i l'arrebossem amb pa ratllat.

6.

Aquests escuradents els podrem treure un cop fregit el rotllet.

7.

Quan l'oli sigui ben calentó... fregim els rotllets... durant uns 3 o 4 minuts (al gust).

8.

Els reservarem en un paper absorbent.

  

9.

Ja podem anar muntant el plat, perquè s'ha de menjar calent.

10.

Finalment, decorarem els rotllets amb una mica de crema balsàmica de Mòdena.

11.

... uns xorrets per sobre... i llestos...

12.

Si us agrada la carn... és un pintxo amb molt gust de carn.

13.

Bon Profit!