Avui, veurem com fer rovellons al forn, una de les formes que més m'agrada. Només els haureu de netejar bé, salar, tirar per sobre una picadeta d'all i julivert i amanir-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Poseu el forn a 180 graus centígrads i 15-20 minutets després els tindreu a punt per gaudir.

Ingredients

1 kg de rovellons

oli d'oliva

sal

all

julivert

Preparació
1.

He trobat uns exemplars macos, sans i gustosos.

2.

Com sempre, ja sabeu que cal evitar netejar-los amb aigua, un drap humit i molta paciència és la recomanació més correcte.

3.

Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una safata de forn.

4.

Escampeu l'oli per tota la safata.

5.

Un cop nets els bolets, reviseu que no estiguin corcats. Aquest està perfecte. Trieu-los bé.

6.

Aquest té habitants, a les escombraries! Tot i que a molts restaurants això no es mira tant, oi?

7.

Col·loqueu-los cap per avall a la safata i saleu-los.

8.

Tireu-hi all i julivert trinxat per sobre. Si no us agrada, ho podeu ometre.

9.

De nou, un raig d'oli per sobre dels bolets.

10.

I ara si, quan el forn tingui temperatura...

11.

Els poseu a coure. El temps dependrà de la mida del rovelló o del tros. En aquest cas, amb 16-17 minuts queden gairebé torradets, com m'agraden a mi. També es poden coure a foc més viu durant menys temps.

12.

Perfectes! Quina flaire!

13.

Serviu-los ben calents.

14.

I a gaudir que són dos dies!

15.

Bon profit!