Portades
Hezbollah
Policia infiltrat Lleida
Vaga Renfe
Putin
Birmània
Portaveu Trump
Esborrany Renda 2024
Què fer a Catalunya aquest abril
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Salmó
Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves
Albert Vilas
Escopinyes del Delta amb llima
Albert Vilas
Tàrtar de salmó fumat amb alvocat
Albert Vilas
Amanida 10 estacions
Albert Vilas
Canelons de salmó i gamba vermella
Albert Vilas
Sushi: Makizushi, Sashimi i Nigirizushi
Albert Vilas
Salmó fumat a l'estil finlandès
Albert Vilas
Salmó amb pasta i salsa de nous
Albert Vilas
Salmó a l'almívar de vi
Albert Vilas
Pastís de salmó amb crema d'espinacs
Albert Vilas
Torradetes de salmó fumat amb brie i salsa tàrtara
Albert Vilas
Pintxo de salmó fumat amb mostassa
Albert Vilas
1
2
»