Decret Junts
La Meva Salut
PP i Vox
Ciutat submergida
Escola concertada
Hansi Flick
Expressions català
Entrevista Elena Puig Guitart
Com fer pastilles de brou casolanes
Temps Catalunya
Preu llum avui
Santoral
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Salmó
Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves
Albert Vilas
Escopinyes del Delta amb llima
Albert Vilas
Tàrtar de salmó fumat amb alvocat
Albert Vilas
Amanida 10 estacions
Albert Vilas
Canelons de salmó i gamba vermella
Albert Vilas
Sushi: Makizushi, Sashimi i Nigirizushi
Albert Vilas
Salmó fumat a l'estil finlandès
Albert Vilas
Salmó amb pasta i salsa de nous
Albert Vilas
Salmó a l'almívar de vi
Albert Vilas
Pastís de salmó amb crema d'espinacs
Albert Vilas
Torradetes de salmó fumat amb brie i salsa tàrtara
Albert Vilas
Pintxo de salmó fumat amb mostassa
Albert Vilas
1
2
»