La salsa de iogurt és utilitzada en tot el Meditarrani, desde la cuina grega, passant per la turca i arribant a la cuina àrab, encara que a cada lloc té la seva particularitat. És perfecte per acompanyar amanides, plats de verdura i/o de carn, com el falafel, el shawarma, el kebab, unes patates al forn, etc... A més és super-mega-fàcil de fer.

Ingredients

2 iogurts grecs sense sucre

1/2 cullerada de Ras el Hanout

1/2 cullerada de comí

1 cullerada de sal

1 cullerada de sucre

4 cullerades d'aigua

2 cullerades d'alfàbrega

2 cullerades d'orenga

Preparació
1.
salsa iogurt pas1

Preparem tots els ingredients. 

2.
salsa iogurt pas2

En un bol aboquem els dos iogurts grecs... i afegim el sucre i la sal

3.
salsa iogurt pas3

Afegim la mitja culleradeta de Ras el Hanout

4.
salsa iogurt pas4

Mitja culleradeta de comí

5.
salsa iogurt pas5

2 cullerades d'alfàbrega i 2 d'orenga

6.
salsa iogurt pas6

4 cullerades d'aigua

7.
salsa iogurt pas7

I ara ho remenem tot bé

8.
salsa iogurt pas9

Quin coloret més maco...

9.
salsa iogurt pas10

... i la textura és ideal

10.
salsa iogurt pas11

La tapem amb un paper de film i la posem a la nevera, llesta per a ser utilitzada.

11.
salsa iogurt pas12

Si us interessa , podeu veure la recepta del shawarma... i del pa de pita...

12.
salsa iogurt pas13

... ummm... quina bona pinta...

13.
salsa iogurt pas14

...amb pa de pita.... recent fet...

14.
salsa iogurt pas15

Fuassss... quina mossegada li fotria ara, nanos! Bon Profit!