La salsa de iogurt és utilitzada en tot el Meditarrani, desde la cuina grega, passant per la turca i arribant a la cuina àrab, encara que a cada lloc té la seva particularitat. És perfecte per acompanyar amanides, plats de verdura i/o de carn, com el falafel, el shawarma, el kebab, unes patates al forn, etc... A més és super-mega-fàcil de fer.
2 iogurts grecs sense sucre
1/2 cullerada de Ras el Hanout
1/2 cullerada de comí
1 cullerada de sal
1 cullerada de sucre
4 cullerades d'aigua
2 cullerades d'alfàbrega
2 cullerades d'orenga
Preparem tots els ingredients.
En un bol aboquem els dos iogurts grecs... i afegim el sucre i la sal
Afegim la mitja culleradeta de Ras el Hanout
Mitja culleradeta de comí
2 cullerades d'alfàbrega i 2 d'orenga
4 cullerades d'aigua
I ara ho remenem tot bé
Quin coloret més maco...
... i la textura és ideal
La tapem amb un paper de film i la posem a la nevera, llesta per a ser utilitzada.
Si us interessa , podeu veure la recepta del shawarma... i del pa de pita...
... ummm... quina bona pinta...
...amb pa de pita.... recent fet...
Fuassss... quina mossegada li fotria ara, nanos! Bon Profit!