La salsa de iogurt és utilitzada en tot el Meditarrani, desde la cuina grega, passant per la turca i arribant a la cuina àrab, encara que a cada lloc té la seva particularitat. És perfecte per acompanyar amanides, plats de verdura i/o de carn, com el falafel, el shawarma, el kebab, unes patates al forn, etc... A més és super-mega-fàcil de fer.

Ingredients

2 iogurts grecs sense sucre

1/2 cullerada de Ras el Hanout

1/2 cullerada de comí

1 cullerada de sal

1 cullerada de sucre

4 cullerades d'aigua

2 cullerades d'alfàbrega

2 cullerades d'orenga

Preparació
1.

Preparem tots els ingredients. 

2.

En un bol aboquem els dos iogurts grecs... i afegim el sucre i la sal

3.

Afegim la mitja culleradeta de Ras el Hanout

4.

Mitja culleradeta de comí

5.

2 cullerades d'alfàbrega i 2 d'orenga

6.

4 cullerades d'aigua

7.

I ara ho remenem tot bé

8.

Quin coloret més maco...

9.

... i la textura és ideal

10.

La tapem amb un paper de film i la posem a la nevera, llesta per a ser utilitzada.

11.

Si us interessa , podeu veure la recepta del shawarma... i del pa de pita...

12.

... ummm... quina bona pinta...

13.

...amb pa de pita.... recent fet...

14.

Fuassss... quina mossegada li fotria ara, nanos! Bon Profit!