Avui us mostraré com fer, en dos minuts, una salsa rosa especial que faig sovint i que és molt versàtil, ideal per a amanir tot tipus de plats, ja siguin amanides d'arròs, de pasta, plats de carn, peix, marisc, tapes, etc. A més, si hi afegiu salsa picant, podeu utilitzar aquesta mateixa salsa per fer patates braves, bombes o altres platillos. Per tant, es pot consumir freda o calenta.

Ingredients

3 cullerades de maionesa

1 cullerada de ketchup  

1/2 cullerada de mostassa normal

1/2 cullerada de mostassa d'estragó

un raig de vinagre de Mòdena

pebre negre  

  

Variants:

- podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant

Preparació
1.
salsa rosa especial pas1

Preparem tots els ingredients.

2.
salsa rosa especial pas2

En un bol hi posem primer la maionesa.

3.
salsa rosa especial pas3

A continuació el ketchup...

4.
salsa rosa especial pas4

la mostassa normal...

5.
salsa rosa especial pas5

i la mostassa d'estragó.

6.
salsa rosa especial pas6

Molt bé.

7.
salsa rosa especial pas7

Un raig de vinagre de Mòdena...

8.
salsa rosa especial pas8

i una bona quantitat de pebre negre. Al gust.

9.
salsa rosa especial pas9

Ho remenem bé.

10.
salsa rosa especial pas10

I ja es podrà consumir directament o reservar-la a la nevera.

11.
salsa rosa especial pas11

La podeu servir a taula en una salsa també.

12.
salsa rosa especial pas12

Us mostraré un exemple d'aplicació amb aquesta Amanida d'arròs LCDS.

13.
salsa rosa especial pas13

Bon profit!