Avui us mostraré com fer, en dos minuts, una salsa rosa especial que faig sovint i que és molt versàtil, ideal per a amanir tot tipus de plats, ja siguin amanides d'arròs, de pasta, plats de carn, peix, marisc, tapes, etc. A més, si hi afegiu salsa picant, podeu utilitzar aquesta mateixa salsa per fer patates braves, bombes o altres platillos. Per tant, es pot consumir freda o calenta.
3 cullerades de maionesa
1 cullerada de ketchup
1/2 cullerada de mostassa normal
1/2 cullerada de mostassa d'estragó
un raig de vinagre de Mòdena
pebre negre
Variants:
- podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant

Preparem tots els ingredients.

En un bol hi posem primer la maionesa.

A continuació el ketchup...

la mostassa normal...

i la mostassa d'estragó.

Molt bé.

Un raig de vinagre de Mòdena...

i una bona quantitat de pebre negre. Al gust.

Ho remenem bé.

I ja es podrà consumir directament o reservar-la a la nevera.

La podeu servir a taula en una salsa també.

Us mostraré un exemple d'aplicació amb aquesta Amanida d'arròs LCDS.

Bon profit!