Segurament tots coneixeu aquesta magnífica salsa ideal per acompanyar tant carn com peix com entrepans. És extremadament fàcil de fer. Només heu de reunir els ingredients necessaris. Aquesta és una d'aquelles salses ben trobades. Diríem que és la salsa per excel.lència del conegut plat britànic "Fish & Chips", que no és més que un peix arrebossat amb pasta orly acompanyat amb patates fregides.
200gr. maionesa casolana
50gr. tàperes en vinagre
50gr. cogombrets en vinagre
1/2 ceba ben picada
julivert fresc picat
pebre negre recent mòlta
pebre blanca molguda
sal
Cogombrets en vinagre, uns quants.
Els piquem ben petits.
Les tàperes igual.
I ceba també, tallada en "brunoise" que es diu.
Julivert picat.
Fem una mica de maionesa casolana.
Incorporem tots els ingredients.
Una mica de pebre blanc mòlt.
Com una culleradeta.
També he posat una culleradeta de pebre negre o a les 5 pebres.
Es remena tot i llestos. Potser l'he posat massa "chicha", però així és com m'agrada. Si la voleu més suau, només heu de posar la meitat dels ingredients amb la mateixa quantitat de maionesa.
Ara ja podeu fer les vostres receptes amb salsa tàrtara, com aquestes torradetes amb salmó fumat.
Podeu barrejar una mica de tonyina amb maionesa i ketchup....
... i fer un entrepà amb una primera capa de salsa tàrtara...
... i a sobre aquesta mena de paté de tonyina.
Fàcil, ràpid i bo.
Bon Profit!