Ja hem vist com fer una bona samfaina. Ara, és tan fàcil com combinar-la amb tot allò que ens agradi. Les salsitxes de porc amb samfaina és una recepta molt tradicional. Clar, les salsitxes han de ser de bona qualitat i la samfaina, encara més. Com sempre, us recomano productes del comerç de proximitat, i així eviteu carns servides en safates a escala industrial, que les inflen amb aigua i d'altres substàncies innecessàries del tot.

Ingredients

4 salsitxes de porc fresques

300gr. samfaina casolana

Variants:

- Podeu fer-ho amb llom de porc o costella de porc

Preparació
1.

Partirem que ja tenim feta la samfaina.

2.

Utilitzaré unes salsitxes fresques de porc que he comprat.

 

3.

Escalfeu una paella o planxa amb un raig d'oli d'oliva i feu les salsitxes...

4.

Busqueu el vostre punt de cocció, però no us passeu gaire, ja que després les courem 5 minutets més amb la samfaina.

5.

Amb les salsitxes al punt hi posem la samfaina.

6.

Poseu-ne molta...

7.

... fins omplir la paella. Abaixeu el foc i deixeu que tot plegat faci "xup-xup" durant 5 minuts.

8.

Serviu-ho ben calent.

9.

Posem una primera base de samfaina al plat...

10.

... i a sobre les salsitxes.

11.

... amb una mica de gràcia que no costa res.

12.

I a sucar pa i a gaudir la nostra gastronomia. Bon Profit!