Avui us portem una recepta de ràpida execució, ingredients amb personalitat i molt bona presència al plat. Un tros de recepta que repetireu sovint. Només necessitareu tenir el bacallà dessalat. 

Som-hi!

Ingredients

llom de bacallà dessalat

espàrrecs verds o silvestres

bolets (xampinyó Portobello)

3 grans d'all laminats

coriandre fresc

oli d'oliva 

mantega

soja

sal en escates

Variants:

- Podeu utilitzar tota mena de bolets

Preparació
1.

Assegureu-vos que el bacallà està ben dessalat i lliure d'espines. Jo he utilitzat unes tires de llom.

2.

Netegeu els bolets. En aquest cas he utilitzat xampinyó Portobello, que trobareu tot l'any al supermercat. Talleu-lo per la meitat.

3.

Renteu i retireu la part més blanca dels espàrrecs verds. Si son molt gruixuts els podeu fer bullir 5 minuts abans de saltar-los, però si son prims no cal.

4.

Poseu a saltar el espàrrecs en una paella amb una mica de sal i unes gotes d'oli d'oliva. 

5.

Quan siguin tous i daurats, els reserveu.

6.

En la mateixa paella, salteu els bolets amb l'all.

7.

I quan ja estiguin fets, afegiu-hi coriandre fresc.

8.

Una mica de sal i els reserveu amb els espàrrecs també.

9.

A la mateixa paella, afegiu-hi una mica de mantega.

10.

I salteu ara els lloms de bacallà dessalat.

11.

De seguida, afegiu una cullerada de soja i remeneu la paella procurant lligar la salsa de soja amb la mantega.

12.

De seguida li podreu donar la volta al peix.

13.

I ja ho podeu emplatar tot junt, amb unes escates de sal per sobre.

14.

I com no, tireu un raig d'aquesta fabulosa i senzilla salsa per sobre.

15.

Decoreu amb una mica més de coriandre trinxat.

16.

Bon profit!