Avui et porto una recepta que repetiràs sovint. L'has de deixar marinar una estona a la nevera, i després d'un ràpid saltat tindràs un plat de luxe a taula en 5 minuts de rellotge. Som-hi!

Ingredients
  • 500 g de cigrons cuits
  • 500 g de gambes pelades 
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 grans d'all trinxats
  • Julivert o coriandre fresc
  • El suc de mitja llimona
  • Mitja ceba tendra trinxada
  • Pebre negre
  • Sal

Variants:

  • S'hi poden afegir mongetes cuites
  • S'hi pot afegir sípia o calamar
Preparació
1.

Pots comprar les gambes ja pelades. I de mida, al gust.

2.

En un bol, posa-hi els cigrons ja cuits i escorreguts. Afegeix-hi les gambes també rentades.

3.

Posa-hi l'all trinxat.

4.

Afegeix-hi la ceba trinxada i una cullerada de pebre vermell dolç. Si t'agrada, li pots posar una mica de picant.

5.

Ara, aboca-hi l'oli d'oliva. Aproximadament, com una tassa de cafè.

6.

Finalment, el suc de mitja llimona.

7.

Sala-ho i empebra-ho. Un cop remenat, deixa-ho marinar a la nevera durant una hora. Pots deixar-ho preparat al matí i fer-ho per dinar.

8.

Un cop marinat, ja pots saltar-ho a la paella, a foc fort.

9.

Un cop fet, tira-hi una mica de julivert o coriandre fresc trinxat per sobre. I llestos.

10.

Bon profit!