Us presento un strudel de carn molt interessant al paladar. Incorpora una barreja de matisos dolços que contrasta amb la salsa de soja salada que servirà d'acompanyament. Una recepta que us pot anar bé tant si busqueu fer un pintxo, com una tapa, un entrepà, un aperitiu, un primer plat... o fins i tot un segon plat. Només l'haureu de tallar i presentar de la forma més adient en cada cas. Vaja, que per les possibilitats de presentació que té us donarà força joc.

He utilitzat ingredients força comuns, excepte l'extraordinari tomàquet confitat, que l'he comprat a una botiga on-line. La carn ens l'aportarà una botifarreta de tocino, estreta i ja salpebrada, que venen en una parada del mercat i que trobo molt bona, però la podeu substituir per carn picada.  És molt fàcil de fer... i, com sempre, podeu farcir-lo del que més us agradi. Espero que us agradi.

Ingredients

1 full de pasta de full  

2 botifarres de tocino estretes  

1/2 poma golden

2 talls de tomàquet confitat  

1/2 ceba tallada en juliana  

50gr. d'arròs bullit  

formatge ratllat (4 tipus)  

1 ou batut

salsa de soja

llavors de sèsam  

oli d'oliva

curri

Preparació
1.

Preparem els ingredients.

2.

Però podeu utilitzar salsitxes de porc de les de tota la vida.

3.

El tomàquet confitat... del qual ja vam parlar no fa massa.

4.

La poma... i la ceba en juliana.

5.

Tallem la làmina de full en dos parts iguals... i en farem dos strudels individuals.

6.

Tallem la botifarreta... l'aixafem una mica i la col·loquem sobre la pasta de full amb una mica de poma a sobre.

7.

Una mica de ceba.

8.

Una mica de tomàquet confitat.

9.

Recordeu que estem fent dos alhora.

10.

Una mica d'arròs bullit...

11.

... per sobre... (no us amoïneu massa, que quan l'enrotllem ja ho ajuntarem tot).

12.

... i el curri...

13.

... al gust, com sempre...

14.

... un rajolinet d'oli d'oliva...

15.

Ara hem de batre un ou....

16.

I en pintarem tot el voltant de la pasta de full...

17.

... així s'enganxarà bé al tancar-lo.

18.

Pressioneu una mica i orienteu les puntes cap a l'interior.

19.

Ara ho enrotlleu... fent una mica de pressió per distribuir tot el farciment.

20.

Us ha de quedar una tira més o menys compacta.

21.

Ara ho pintarem amb l'ou batut...

22.

... i ho acabarem amb unes llavors de sèsam...

23.

Perfecte.

24.

Ara preparem el forn a 180 graus i ho courem durant uns 25 minuts.

25.

Fins que el full sigui ben cuit.

26.

La soja serà un gran acompanyament per al dolç que incorpora aquest strudel.

27.

El podeu servir de moltes maneres.

28.

Jo el serviré sencer, simplement tallat en 4 porcions i acompanyat de soja.

29.

És qüestió de servir-lo calentó.... i tirar la soja per sobre.

30.

Una combinació de sabors agradable al paladar.

31.

El voleu tastar?

32.

Podeu tirar la soja per dins...

33.

... i mossegar... com si es tractés d'un entrepà...

34.

També el podeu servir en porcions... com a tapa.

35.

Bon profit!