Avui prepararem uns "tacos" mexicans amb vedella esfilagarsada. Com veuràs, la preparació és força ràpida, pràcticament a l'instant. Això sí, la carn l'hauràs de tenir feta prèviament, i per això et recomano visitar les receptes de Vedella esfilagarsada, la del Guacamole i la de Pico de Gallo abans de continuar.  Una mica de "pico de gallo", unes llimes i coriandre que no falti, i tindreu una meravella internacional a la teva taula.

Som-hi! 

Ingredients
  • 6 "Tortillas" o "Tacos" de blat de moro
  • 400 g de vedella esfilagarsada
  • 200 g de "Pico de gallo"
  • 100 g de "Guacamole"
  • 100 g de formatge fresc
  • 2 llimes
  • Un grapat de "jalapechos" en conserva
  • Coriandre fresc
  • Salsa picant (opcional)

 

 

Preparació
1.
IMG 7874

Com comentava, hauràs de tenir preparada la carn. En el nostre receptari trobaràs la recepta.

2.
IMG 7869

Amb antelació també, hauràs de preparar el "Guacamole" i el "Pico de Gallo" o barreja de verdures, que també trobaràs en el nostre receptari. Serveix-lo amb gràcia.

3.
IMG 7878

Els "tacos" poden ser del tipus cruixkent o dels que s'han d'escalfar a la paella amb una mica d'humitat.

4.
IMG 7901

I finalment només et quedarà muntar els tacos amb una mica de guacamole, carn, pico de gallo, formatge fresc, coriandre per sobre i una mica de suc de llima. I si t'agrada, una mica més de picant. Boníssim!

5.
IMG 7917

Bon profit!