Avui prepararem uns tacos mexicans amb vedella esfilagarsada. Com veuràs, la preparació és força ràpida, pràcticament a l'instant. Això sí, la carn l'hauràs de tenir feta prèviament, i per això et recomano visitar les receptes de Vedella esfilagarsada, la del Guacamole i la de Pico de Gallo abans de continuar. Una mica de "pico de gallo", unes llimes i coriandre que no falti, i tindreu una meravella internacional a la teva taula.
Som-hi!
- 6 "Tortillas" o "Tacos" de blat de moro
- 400 g de vedella esfilagarsada
- 200 g de "Pico de gallo"
- 100 g de "Guacamole"
- 100 g de formatge fresc
- 2 llimes
- Un grapat de "jalapechos" en conserva
- Coriandre fresc
- Salsa picant (opcional)

Com comentava, hauràs de tenir preparada la carn. En el nostre receptari trobaràs la recepta.

Amb antelació també, hauràs de preparar el "Guacamole" i el "Pico de Gallo" o barreja de verdures, que també trobaràs en el nostre receptari. Serveix-lo amb gràcia.

Els "tacos" poden ser del tipus cruixkent o dels que s'han d'escalfar a la paella amb una mica d'humitat.

I finalment només et quedarà muntar els tacos amb una mica de guacamole, carn, pico de gallo, formatge fresc, coriandre per sobre i una mica de suc de llima. I si t'agrada, una mica més de picant. Boníssim!

Bon profit!