Avui us presento la tercera de les cinc receptes fetes amb gelat de llet La Fageda. Una excel·lent combinació de dolços que, obviament, requerirà d'un àpat previ una mica lleuger. És cert que us portarà una mica de feina però com podeu veure el resultat és força sorprenent. Us recomano la lectura prèvia del tallat de gerds.

Ingredients

1 porció gran de rebosteria pastissera tallat de gerds  

1 bola de Gelat de llet i iogurt amb fruita del bosc La Fageda

reducció de licor de guindes "Miura"

menta i maduixes fresques per decorar

Preparació
1.

Partirem que ja tenim el tallat de gerds fet. Per tant, us haureu de mirar la recepta prèviament.

2.

Tallarem una porció quadrada.

3.

Jo he utilitzat aquesta copa petita, però si teniu un tallant rodó molt millor.

4.

Fem una rodona al mig...

5.

... i presentem al plat....

6.

Traiem el Gelat de llet amb iogurt i fruita del bosc... del congelador.

7.

Tenim el tallat a punt.

8.

També tenim la reducció de licor de cirera a punt... i alguna maduixa fresca per a decorar.

9.

Obrim el gelat...

10.

... i col·loquem una bola al mig.

11.

Un raig de la reducció de licor pels costats... i ja està.

12.

La combinació del tallat de gerds... amb el gelat... és extraordinària, de veritat. Bon Profit!