Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que reporten un gran resultat. Tal com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada. El meu consell és que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.
4 taronges
4 cullerades de sucre
1 got de moscatell
Variants:
Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç
S'hi poden afegir nous
En lloc de sucre, s'hi pot posar mel
![taronja moscatell pas1 taronja moscatell pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/47/61/taronja-moscatell-pas1.jpeg)
Preparem tots els ingredients.
![taronja moscatell pas2 taronja moscatell pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/47/88/taronja-moscatell-pas2.jpeg)
Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.
![taronja moscatell pas3 taronja moscatell pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/48/15/taronja-moscatell-pas3.jpeg)
Sucre blanc...
![taronja moscatell pas4 taronja moscatell pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/48/42/taronja-moscatell-pas4.jpeg)
... i moscatell... el que més us agradi.
![taronja moscatell pas5 taronja moscatell pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/48/69/taronja-moscatell-pas5.jpeg)
Pelem les taronges.
![taronja moscatell pas6 taronja moscatell pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/48/96/taronja-moscatell-pas6.jpeg)
Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...
![taronja moscatell pas7 taronja moscatell pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/49/23/taronja-moscatell-pas7.jpeg)
... després resulta més fàcil extreure'n la pell.
![taronja moscatell pas8 taronja moscatell pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/49/50/taronja-moscatell-pas8.jpeg)
Tallem la taronja a llesques.
![taronja moscatell pas9 taronja moscatell pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/49/77/taronja-moscatell-pas9.jpeg)
I la col·loquem dins un recipient per a la nevera.
![taronja moscatell pas12 taronja moscatell pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/50/58/taronja-moscatell-pas12.jpeg)
Ara hi posem el sucre... que escamparem una mica per sobre.
![taronja moscatell pas13 taronja moscatell pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/50/85/taronja-moscatell-pas13.jpeg)
Seguidament, hi aboquem el moscatell.
![taronja moscatell pas14 taronja moscatell pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/51/12/taronja-moscatell-pas14.jpeg)
I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.
![taronja moscatell pas15 taronja moscatell pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/51/39/taronja-moscatell-pas15.jpeg)
L'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.
![taronja moscatell pas16 taronja moscatell pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/08/51/66/taronja-moscatell-pas16.jpeg)
I ja tenim la nostra taronja amb moscatell. Bon profit!