Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que reporten un gran resultat. Tal com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada. El meu consell és que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.
4 taronges
4 cullerades de sucre
1 got de moscatell
Variants:
Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç
S'hi poden afegir nous
En lloc de sucre, s'hi pot posar mel
Preparem tots els ingredients.
Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.
Sucre blanc...
... i moscatell... el que més us agradi.
Pelem les taronges.
Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...
... després resulta més fàcil extreure'n la pell.
Tallem la taronja a llesques.
I la col·loquem dins un recipient per a la nevera.
Ara hi posem el sucre... que escamparem una mica per sobre.
Seguidament, hi aboquem el moscatell.
I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.
L'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.
I ja tenim la nostra taronja amb moscatell. Bon profit!