Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que reporten un gran resultat. Tal com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada. El meu consell és que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.

Ingredients

4 taronges

4 cullerades de sucre

1 got de moscatell

Variants:

Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç

S'hi poden afegir nous

En lloc de sucre, s'hi pot posar mel

Preparació
1.

Preparem tots els ingredients.

2.

Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.

3.

Sucre blanc...

4.

... i moscatell... el que més us agradi.

5.

Pelem les taronges.

6.

Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...

7.

... després resulta més fàcil extreure'n la pell.

8.

Tallem la taronja a llesques.

9.

I la col·loquem dins un recipient per a la nevera.

10.

Ara hi posem el sucre... que escamparem una mica per sobre.

11.

Seguidament, hi aboquem el moscatell.

12.

I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.

13.

L'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.

14.

I ja tenim la nostra taronja amb moscatell. Bon profit!