Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les terrines de pastís de formatge una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 250 g de formatge cremós
- 1/2 tassa de sucre glacé
- 200 ml de nata líquida freda
- 50 g de xocolata desfeta
- 100 g de xocolata Kit Kat o Oreo
- 100 g de caramel
Bat 150 g de formatge cremós i 75 g de sucre glacé en un bol.
Afegeix 400 ml de nata líquida freda fins que s'integri bé a la mescla.
Posa una primera capa de galeta Oreo a la base de la terrina.
Afegeix 50 g de xocolata desfeta per sobre la galeta.
Ara posa-hi el farcit de formatge. Repeteix aquest pas per tots els pisos que vulguis fer a la terrina (galeta, xocolata i farcit).
També pots canviar les galetes per Kit-Kat i la xocolata per caramel per aconseguir una variant diferent, però igual de gustosa.