Tapa facileta i barata... i fins i tot "resultona" diria jo. No és que m'hagi posat a pensar com fer una tapa com aquesta. No diria gran cosa de mi. De vegades, les coses surten soles. Resulta que m'he trobat que em sobraven unes patates fregides i un frànkfurt i amb això he improvisat. Lo del moixernó ha estat una gran idea, veus?... segur que l'utilitzaré més endavant en algun altre plat.
Resumint, amb aquest plat no guanyaré cap premi, està clar... però el missatge que vull transmetre no és la recepta en si mateixa... si no la capacitat d'aprofitar aquelles cosetes que ens sobren... i d'això en sabien i molt les nostres àvies. Així s'aprèn a cuinar, titots, fotent experiments i deixant volar la imaginació.
3 torradetes de pa extrafines
6 patates fregides
1 frànkfurt alemany
salsa de mango i curri "Heinz"
crema de mòdena
un polsim de pebre vermell
8 o 10 moixernons
farina
oli
sal
Tenia fregides unes patatetes quadradetes molt bufones que havia fet per la meva filla.
Vaig fregir unes rodanxes de frànkfurt (del bo).
I també tenia uns moixernons en remull... per a fer una carn de vedella.
Total, que vaig salar i enfarinar els moixernons...
... i els vaig fregir en oli ben calent.
En un plat amb una base de pols de pebre vermell... vaig col·locar tres torradetes.
Tenia una salsa Heinz de curri i mango... molt bona, per cert...
... i la vaig utilitzar per a fer de suport.
A sobre hi vaig col·locar dos trossets de patata i tres llesques de frànkfurt...
Ho vaig decorar tot amb unes gotes de vinagre de Mòdena... i els moixernons cruixents.
Llavors, vaig pensar... aquí falta alguna cosa per rematar els gustos.
I vaig pensar que una mica d'oli picant, del que utilitzo per a les pizzes, li aniria molt bé.
El toc picant era el que li faltava a aquesta tapa improvisada.
No és de les coses de què em sento més orgullós, és evident. Bon profit!