Habitualment no acostumo a publicar aquest tipus de receptes, però, ja que comença a fer calor i ve de gust menjar coses petites i no gaire pesades, he pensat a compartir aquestes torradetes amb vosaltres. Segur que tots teniu receptes similars fetes amb torradetes i salmó. Són molt senzilletes de fer, ja ho veureu, les farem en un tres i no res, i es tracta d'una bona combinació d'ingredients. Una safata d'aquestes a la taula sempre fa que se te'n vagin els ulls.

No necessàriament ens hem de passar el matí a la cuina per oferir una taula ben parada. La salsa tàrtara la podeu fer prèviament, en 5 minuts, o si voleu podeu comprar-la feta. Que vagi de gust.

Ingredients

Torradetes petites quadrades

crema de formatge brie

salmó fumat

julivert sec picat

oli d'oliva verge extra

Per la salsa tàrtara:

200 g maionesa casolana

50 g tàperes en vinagre

50 g cogombrets en vinagre

1/2 ceba picada

julivert fresc picat

sal

Preparació
1.

Preparem la salsa tàrtara. Us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa tàrtara.

2.

Utilitzaré una base de crema de formatge brie.

3.

Jo he triat torradetes petites quadrades, però podeu agafar les que més us agradin.

4.

Ara, tallarem quadradets de salmó fumat... de la mida de la torradeta.

5.

... i les anirem completant.

6.

Amb una cullereta, hi posarem una mica de salsa tàrtara a sobre de cada torradeta.

7.

Amb carinyo...

8.

Finalment, tirarem per sobre un polsim de julivert picat sec... i una fulla de julivert fresc.

9.

Un raig d'oli d'oliva i ja els podeu servir.  S'han de fer al moment, per evitar que s'estovi el pa torrat.

10.

Bon Profit!