Habitualment no acostumo a publicar aquest tipus de receptes, però, ja que comença a fer calor i ve de gust menjar coses petites i no gaire pesades, he pensat a compartir aquestes torradetes amb vosaltres. Segur que tots teniu receptes similars fetes amb torradetes i salmó. Són molt senzilletes de fer, ja ho veureu, les farem en un tres i no res, i es tracta d'una bona combinació d'ingredients. Una safata d'aquestes a la taula sempre fa que se te'n vagin els ulls.
No necessàriament ens hem de passar el matí a la cuina per oferir una taula ben parada. La salsa tàrtara la podeu fer prèviament, en 5 minuts, o si voleu podeu comprar-la feta. Que vagi de gust.
Torradetes petites quadrades
crema de formatge brie
salmó fumat
julivert sec picat
oli d'oliva verge extra
Per la salsa tàrtara:
200 g maionesa casolana
50 g tàperes en vinagre
50 g cogombrets en vinagre
1/2 ceba picada
julivert fresc picat
sal
Preparem la salsa tàrtara. Us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa tàrtara.
Utilitzaré una base de crema de formatge brie.
Jo he triat torradetes petites quadrades, però podeu agafar les que més us agradin.
Ara, tallarem quadradets de salmó fumat... de la mida de la torradeta.
... i les anirem completant.
Amb una cullereta, hi posarem una mica de salsa tàrtara a sobre de cada torradeta.
Amb carinyo...
Finalment, tirarem per sobre un polsim de julivert picat sec... i una fulla de julivert fresc.
Un raig d'oli d'oliva i ja els podeu servir. S'han de fer al moment, per evitar que s'estovi el pa torrat.
Bon Profit!