Avui et portem un plat de pasta que t'enamorarà! Molt fàcil de cuinar i és un plat que agradarà a grans i petits. Només has de preparar el pernil cruixent al forn prèviament i en 20 minuts tindràs un plat espectacular. Recorda de consultar prèviament la lectura sobre com fer la salsa Alfredo. Som-hi!
- 350 g de pasta (80-100 g per persona)
- 50 g de tires de pernil ibèric
- Julivert
Per fer la salsa Alfredo:
- 100 g de mantega
- 130 g de formatge ratllat (tipus parmesà)
- 250 ml llet o crema de llet
- 2 alls trinxats
- Nou moscada
- Sal

Primer de tot, prepara una safata de forn amb paper sulfuritzat. Col·loca-hi unes tires de pernil a sobre.

Posa-ho al forn a uns 120 graus durant uns 10-15 minuts, segons el gruix del pernil, fins que notis que queda cruixent.

Un cop fred, pots esmicolar unes tires per barrejar amb la pasta i conservar unes altres senceres per decorar el plat.

Tria la pasta que més de gust et vingui de gust. Jo he provat la trafilata, que són una mena de trenes. Posa-la a coure.

Al mateix temps, prepara la salsa Alfredo.

Un cop fet, reserva-la.

Un cop la pasta estigui cuita, barreja amb la salsa.

Molt bé, ara només cal que s'escalfi tot plegat.

I ja pots servir els plats amb la pasta. Tira per sobre uns encenalls de pernil.

Una mica de julivert o coriandre per sobre.

I finalment, una tira de pernil per decorar i donar volum. Una raig d'oli d'oliva verge extra en cru i cap a taula. Bon profit!