Ous ecològics, rovellons frescos de temporada, una mica d'all i julivert, oli i sal. Cap misteri, la veritat. Així de senzilles poden arribar a ser les coses més bones de la vida. Estarem d'acord amb el fet que, qui més qui menys sap fer-se una truita i, per tant, la recepta d'avui només pretén recordar i enaltir un plat bàsic cuinat amb productes de la nostra terra. D'aquells plats que convé difondre i, per descomptat, gaudir.

Aprofiteu bé la temporada de bolets i si aquesta nit no teniu gaire clar què sopar, aquí us deixo aquesta proposta d'èxit. Bon profit!

Ingredients

4 ous (ecològics millor)

400 g de rovellons

2 grans d'all

una mica de julivert

oli d'oliva

sal

Variants:

Podeu fer la truita amb altres bolets o barreja de bolets

Podeu obviar el julivert dins la truita

Preparació
1.

Netegeu els bolets amb un paper o drap humit.

2.

Talleu-los a tires.

3.

Bateu 4 ous amb una mica de sal.

4.

Ben batut, com més oxigenat, més volum tindrà la truita.

5.

Poseu a daurar tres grans d'all amb un bon raig d'oli d'oliva.

6.

Afegim els rovellons tallats a tires.

7.

Salem.

8.

Deixeu que els bolets quedin correctament saltats. Llavors, retireu l'all.

9.

A continuació, aboqueu els bolets sobre els ous batuts.

10.

Remeneu-ho bé.

11.

Afegiu-hi una mica de julivert trinxat, si us agrada.

12.

En la mateixa paella, amb unes gotes d'oli, feu la truita.

13.

Deixeu que es faci una mica per sota.

14.

Quan es comenci a desenganxar dels costats, ja li podreu donar la volta.

15.

Uns instants més i ja la podreu passar al plat.

16.

Serviu-la ben calenta.

17.

La podeu acompanyar amb unes llesques de pa amb tomàquet.

18.

Quin gran sopar eh?

19.

Podeu servir-la com a pinxos, també. Bon profit!