Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del volcà de xocolata, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 125 g de mantega
- 160 g de xocolata
- 60 g de farina
- 150 g de sucre
- 5 ous
Desfés 125 g de mantega i 160 g de xocolata al microones i barreja-ho bé.
Barreja 150 g de sucre i 5 ous en un recipient a banda.
Unta el motlle de forn per evitar que la massa s'hi enganxi.
Agrega la barreja de xocolata i mantega a la mescla de sucre i ous i integra-ho bé.
Incorpora 60 g de farina a la mescla.
Posa la massa al motlle de forn.
Deixa-ho 1 h a la nevera i després posa-ho al forn a 200 graus durant 14 minuts.
Deixa refredar els volcans una estona i desemmotla'ls després. Ja els pots servir al teu gust. Bon profit!