Nova recepta i estrena de wok. Ja hem parlat moltes vegades de com cuinar amb wok... i avui us porto una nova recepta d'aquelles que et fan estimar aquesta forma de cuinar. De fet, l'autèntica cuina xinesa m'apassiona i poc a poc em vaig documentant sobre tècniques, ingredients i sabors tradicionals. És cert que en aquesta mena de receptes apareixen productes que no es troben fàcilment. Jo us recomano, un o dos cops a l'any, que us passeu per un distribuïdor asiàtic i adquiriu tot allò que us faci falta, tot i que cada vegada és més fàcil trobar seccions d'alimentació internacional en els supermercats i grans superfícies de casa nostra. I si no... tireu d'internet, que ho trobareu tot.

Ingredients

1 paquet fideus xinesos (de blat amb ou)

6 gambes llagostineres

150gr. pit de pollastre  

150gr. sipia

1 cullerada de salsa de soja

1 cullerada de salsa teriyaki

1 culleradeta de canyella en pols  

1 culleradeta de farina de blat de moro "maizena"

pebre negre

1/2 porro

6-8 puntes d'espàrrec verd  

2 bitxos 

1 ceba

oli d'oliva

aigua

sal

Preparació
1.
wok fideus pollastre verdures gambes pas1

Preparem tots els ingredients.

 

2.
wok fideus pollastre verdures gambes pas3

Piquem la ceba a trossos grans, les puntes dels espàrrec per la meitat i el porro en juliana.

 

3.
wok fideus pollastre verdures gambes pas9

... i la deixarem fer un parell de minuts.

4.
wok fideus pollastre verdures gambes pas14

Les reservem amb la resta.

5.
wok fideus pollastre verdures gambes pas17

Teriyaki.

6.
wok fideus pollastre verdures gambes pas29

Hi posem l'aigua amb el midó.

7.
wok fideus pollastre verdures gambes pas32

Els incorporem al wok.

8.
wok fideus pollastre verdures gambes pas36

Bon Profit!