Nova recepta i estrena de wok. Ja hem parlat moltes vegades de com cuinar amb wok... i avui us porto una nova recepta d'aquelles que et fan estimar aquesta forma de cuinar. De fet, l'autèntica cuina xinesa m'apassiona i poc a poc em vaig documentant sobre tècniques, ingredients i sabors tradicionals. És cert que en aquesta mena de receptes apareixen productes que no es troben fàcilment. Jo us recomano, un o dos cops a l'any, que us passeu per un distribuïdor asiàtic i adquiriu tot allò que us faci falta, tot i que cada vegada és més fàcil trobar seccions d'alimentació internacional en els supermercats i grans superfícies de casa nostra. I si no... tireu d'internet, que ho trobareu tot.

Ingredients

1 paquet fideus xinesos (de blat amb ou)

6 gambes llagostineres

150gr. pit de pollastre  

150gr. sipia

1 cullerada de salsa de soja

1 cullerada de salsa teriyaki

1 culleradeta de canyella en pols  

1 culleradeta de farina de blat de moro "maizena"

pebre negre

1/2 porro

6-8 puntes d'espàrrec verd  

2 bitxos 

1 ceba

oli d'oliva

aigua

sal

Preparació
1.

Preparem tots els ingredients.

 

2.

Piquem la ceba a trossos grans, les puntes dels espàrrec per la meitat i el porro en juliana.

 

3.

... i la deixarem fer un parell de minuts.

4.

Les reservem amb la resta.

5.

Teriyaki.

6.

Hi posem l'aigua amb el midó.

7.

Els incorporem al wok.

8.

Bon Profit!