Nova recepta i estrena de wok. Ja hem parlat moltes vegades de com cuinar amb wok... i avui us porto una nova recepta d'aquelles que et fan estimar aquesta forma de cuinar. De fet, l'autèntica cuina xinesa m'apassiona i poc a poc em vaig documentant sobre tècniques, ingredients i sabors tradicionals. És cert que en aquesta mena de receptes apareixen productes que no es troben fàcilment. Jo us recomano, un o dos cops a l'any, que us passeu per un distribuïdor asiàtic i adquiriu tot allò que us faci falta, tot i que cada vegada és més fàcil trobar seccions d'alimentació internacional en els supermercats i grans superfícies de casa nostra. I si no... tireu d'internet, que ho trobareu tot.
1 paquet fideus xinesos (de blat amb ou)
6 gambes llagostineres
150gr. pit de pollastre
150gr. sipia
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de salsa teriyaki
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de farina de blat de moro "maizena"
pebre negre
1/2 porro
6-8 puntes d'espàrrec verd
2 bitxos
1 ceba
oli d'oliva
aigua
sal
Preparem tots els ingredients.
Piquem la ceba a trossos grans, les puntes dels espàrrec per la meitat i el porro en juliana.
... i la deixarem fer un parell de minuts.
Les reservem amb la resta.
Teriyaki.
Hi posem l'aigua amb el midó.
Els incorporem al wok.
Bon Profit!