Ja ben poc vam veure com fer una tradicional i apreciada truita de xanguet. Bé, ara us mostro com servir-lo simplement fregit. Com veureu, no té cap misteri la recepta.

Ingredients

100gr. de xanguet fresc

sal  

farina

oli per fregir

Preparació
1.

Per fi... he trobat xanguet al mercat... que no és fàcil, eh?

2.

Un peix molt petitó... i molt saborós que agrada molt als nens.

3.

El rentem sota l'aigua... i dins un colador... compte no els perdeu!

4.

Posem ja una bona quantitat d'oli a escalfar en una paella. Salem una mica el peix.

5.

I ara, l'enfarinem poc a poc.

6.

Podeu utilitzar el mateix colador per tirar un polsim de farina per sobre i remenar-ho tot plegat.

7.

Per molt que vulgueu no aconseguireu enfarinar-los d'un en un. No passa res. La gràcia del xanguet és que surtin clapes agrupades.

8.

El fregim amb oli ben roent.

9.

Fins que quedin daurats i cruixents.

10.

Com sempre, ho reservem en un paper absorbent.

11.

I ja els podem servir, ben calentons. Fàcil, eh?

12.

Ummm... quins records em porten... jeje.

13.

Aps, que els podeu fer en truita de xanguet també, eh? Bon Profit!