No puc concebre la gastronomia d'una altra manera que no sigui festiva. Menjar és disbauxa, luxe i passar-s'ho bé. En definitiva, gaudir. En el sector culinari, un àpat és per xalar. Una festa multiplicada pels àpats diaris que faci cadascú. I aquest luxe del qual parlo no implica plats ni preus exuberants. Jo parlo d'aquella (petita) cosa que fa que allò sigui especial per a tu i tingui quelcom únic. Sigui un ingredient concret, un estat d'ànim positiu que et provoqui un plat determinat, l'espai on et trobis o, fins i tot, a on et transporti.

A mi, això, em va ocórrer el divendres passat a la nit. Vaig trobar-me immers en una festa gastronòmica amb una explosió sensorial descomunal. Música, show, elegància, sensualitat, luxe i uns còctels exquisits. Tots aquests plaers se'm van despertar al Cabaret de l'hotel The Barcelona EDITION.

No puc concebre la gastronomia d'una altra manera que no sigui festiva. Menjar és disbauxa, luxe i passar-s'ho bé. En definitiva, gaudir

Aquest petit i majestuós restaurant que es troba a l'avinguda Francesc Cambó 14, forma part del luxós hotel de cinc estrelles The Barcelona EDITION. Una impressionant instal·lació que compta amb un restaurant al terrat per enamorar-te dels seus plats, de totes les seves comoditats i, encara més, de les seves vistes.

Un parell de còctels que pots trobar al Cabaret de The Barcelona EDITION

Però tornant a la qüestió principal, i baixant al subsol de l'hotel, el Cabaret és l'altre gran aparador que el lloc ofereix als clients que s'hi allotgen, així com a qualsevol persona que vulgui gaudir de la Barcelona nocturna. Perquè si hi hagués una paraula seria aquesta: gaudir. Han sabut crear un espai elegant, ample, amb les taules justes i molt acollidor. Tot això combinat, en un extrem, amb una barra i prestatges carregats de còctels enlluernadors i, en l'altre extrem, la cirereta del cabaret: un petit i tendre escenari per embadalir tots els espectadors presents.

Música, show, elegància, sensualitat, luxe i uns còctels exquisits. Tots aquests plaers se'm van despertar al Cabaret de The Barcelona EDITION, una experiència sensorial gastronòmica descomunal

I és que, en el meu cas, vaig quedar fascinat tant pels còctels, una experiència sensorial gustativa increïble, així com per l'espai i la combinació de llums, una experiència sensorial visual meravellosa. A més, tot i trobar-se al cor d'un cinc estrelles, els preus són molt competitius. Els còctels costen 12 euros, les tapes que tenen per picar (braves, pa amb tomàquet i pernil ibèric de gla, burrata pugliese amb tomàquets i pesto o un steak tàrtar de vedella amb rovell d'ou, entre d'altres) oscil·len entre els 5 i els 15 euros.

Així doncs, tota una experiència gastronòmica i sensitiva en un espai adult, relaxant i modern que et permet gaudir, a través d'una renovada mirada i en tots els seus vessants, de la Barcelona nocturna i d'una gastronomia excel·lent.