Barcelona es buida a l'agost i, per tant, es converteix en el millor mes de l'any per redescobrir la capital catalana. Amb milers i milers de persones escampades per tot el món, els restaurants de la ciutat queden deserts. Si més no, aquells que no es concentren en els carrers més concorreguts són els establiments ideals per menjar de qualitat i amb tranquil·litat. Un d'aquests espais, àmpliament conegut pels residents, però no tant pels forasters, és l'impressionant restaurant Nubar, que compta amb una de les millors terrasses de Barcelona per xalar durant l'estiu.
El restaurant Nubar: un clàssic de Barcelona tot l'any
El restaurant Nubar (abans, Nuba) es va convertir al cap de pocs mesos d'obrir en un imant per a la gent de la zona alta de Barcelona gràcies a diversos factors que es van cuidar fins al darrer detall, com la seva oferta gastronòmica, l'amplitud i comoditat dels salons i terrasses, la decoració acurada i un gran ambient en què els sopars es perllonguen amb una addictiva proposta de copes i còctels prèmium i la millor música del moment. De fet, el seu gran èxit va contribuir a posar de moda el carrer del Doctor Fleming on s'ubica la imponent masia remodelada per l'estudi d'Estrella Salietti que l'allotja.
A més dels seus amplis grans salons interiors, Nubar compta amb una esplèndida terrassa i un porxo annex ideal per gaudir el suau clima mediterrani de la ciutat. Després de dos llargs anys molt durs per a l'hostaleria per culpa de la pandèmia, Nubar ja es troba amb absoluta normalitat i els seus horaris habituals, així com tota la seva empremta, i s'ha tornat a convertir en un punt essencial per recuperar l'essència de la nit de Barcelona i el seu millor ambient lúdic.
Ambient espectacular i carta de grans èxits
La cuina internacional de Nubar, amb capacitat per a 200 comensals, és un dels seus irresistibles arguments que fa repetir una vegada i una altra als seus incondicionals que se saben la carta de memòria com l'alineació de l'equip preferit. Comencem amb unes ostres Amelie, una mica de pernil de gla o un variat de sushi, directe des del raw bar. Seguim amb el llegendari caneló de faisà foie i tòfona, el tàrtar de tonyina o un altre clàssic que surt a tots els rànquings: els ous trencats amb llamàntol. Als principals brillen el pop confitat amb cansalada i parmentier, les vieires amb carxofes i pernil o el turbot amb múrgoles.
El restaurant Nubar s'ha tornat a convertir en un punt essencial per recuperar l'essència de la nit de Barcelona i el seu millor ambient lúdic.
Amb les carns arriba el seu trident golejador: l'steak tàrtar, la galta de vedella a la vainilla i la mitjana de vedella gallega. I si encara hi ha espai per seguir una altra trilogia memorable a les postres: el pastís de formatge de préssec, les textures de xocolata o el gelat de vainilla amb toppings, especial per compartir. Un menú que fa molt goig i només amb una lectura ja fa salivar.
Després del sopar, l'ambient es va animant en un estudiat in crescendo. Es comencen a demanar copes o còctels prèmium que es comparteixen als salons o la gran terrassa, escoltant una música que va com anell al dit, connectant amb la gent de les altres taules, mentre comença la desfilada d'ampolles entorxades portades pels cambrers. I és que l'essència d'aquest local és saber transitar sense que gairebé te n'adonis, des dels seus deliciosos sopars a un ambient festiu i de gran animació. L'horari, per cert, de dimecres a diumenge de 20 h a 2:30 h de la matinada.