Fa uns mesos va obrir les portes de manera oficial aquest ambiciós local arribat per esdevenir el punt de trobada imprescindible de Barcelona. El seu glamurós multiespai de tres pisos, situat al carrer d'Enric Granados, promet emocions i bon gust. L'explosiva combinació de Toni Cano, amb el prestigiós grup internacional d'arquitectura i disseny Rockwell és la responsable de portar una proposta de lleure, gastronomia i música en viu mai vista a la ciutat.
Restaurant Jacqueline: luxe infinit a Barcelona
El nou restaurant Jacqueline acull als seus tres pisos dos restaurants amb diferents propostes, un xampany bar amb alta cocteleria i un Dinner Club. El restaurant principal té 80 comensals amb una carta pensada per compartir i generar conversa a les taules. La segona proposta és una barra japonesa amb concepte omakase per a només 6 persones que es deixaran portar per les propostes diàries del xef. Al segon espai, més íntim i reservat, s'ofereixen també sopars per a 45 persones amb música en directe que després s'animen fins a les 3:00 a la calor de les copes i la bona música.
Jacqueline s'ha convertit en un imant per als famosos que passen per Barcelona com els que van coincidir als seus salons després del Primavera Sound o la Fórmula 1. Per allà es va poder veure estrelles globals de la música com Kendric Lamar, Baby Akeem, a top models com Cindy Kimnberly, a astres de l'NBA com Drew Gooden, jugadors del Chelsea com Mason Mount o del Bayern de Munic com Serge Gnabry o Leroy Sané.
El xampany bar també serveix cocteleria de mans del finalista de la World Class by Diageo, Sergio Pardo. Fins i tot els banys reclamen l'atenció i estan cridats sa convertir-se en la joia de la corona i l'espai de més postureig de la ciutat. Aquest és l'alt nivell i exigència d'un establiment cuidat al més mínim detall i amb un rigor i pulcritud excel·lents. Al capdavant de la proposta gastronòmica hi ha el xef Dani Padró format a la prestigiosa escola Hoffmann de Barcelona i bregat a diversos restaurants amb estrella Michelin a França i Espanya i també en hotels a diferents països.
Que els lavabos siguin més espaterrants que molts restaurants de la ciutat, parla de l'alt nivell i exigència d'aquest establiment que està cuidat al més mínim detall i es caracteritza per un rigor i pulcritud excel·lents
La carta del restaurant principal d'inspiració internacional és sens dubte una aposta pels sabors més delicats i les carns, peixos i marisc més saborosos del mercat. Començant per les ostres de Normandia o el caviar Oscietra, entre els entrants convé assenyalar, el ceviche de corbina, el carpaccio de Wagyu, el tiradet de ventresca de tonyina Bluefin, el tàrtar de gamba vermella o les vieres a la planxa. Dels principals el filet de vaca vella, el garrí confitat, els cubs de tonyina fresca de l'Emmadrava o el turbot rostit. I entre les postres maridades amb còctels a voluntat destaquen el tiramisú, el pastís de formatge artesanal o la torre de maduixes amb nata i or.
El restaurant Jacqueline està cridat també a albergar una gran varietat d'esdeveniments amb empresaris, creadors, artistes i tota mena de persones amb nous projectes per exposar a la seva clientela a formats de xerrades, TED Talks, entrevistes, festes, etc. Empreses capdavanteres com Valentino, Mango, Booking, Zurich o M&P Ledesma han contractat ja alguns dels seus esdeveniments per celebrar-los a l'Enric Granados, 66. El concepte de disseny de Rockwell Group per a Jacqueline és un enlluernador i tendre homenatge al segle XX, l'alta cultura i el millor entreteniment. S'hi barregen detalls d'art nouveau i formes espontànies, gràfiques i surrealistes amb elements claus de la pintura d'aquest segle. El resultat és un interiorisme extraordinari de gran posat amb un pòsit d'història que enamora primera vista.