Producte de temporada i proximitat, però sense renunciar a la modernitat i les influències més contemporànies que envaeixen la gastronomia internacional. Aquesta fusió d'allò més irreverent i allò més tradicional i casolà és la base amb què treballen els xefs Pedro Montolio i David Bourg. Ells són les dues espases que lideren la cuina del restaurant Dagma, la nova proposta gastronòmica de l'Hotel Barcelona Princess (avinguda Diagonal, 1).
Pinzellades singulars per reinterpretar la cuina tradicional
L'espai, obert a tots els públics, disposa d'una zona interior i una altra exterior al costat de la piscina amb una suggeridora carta projectada pels dos ideòlegs Montolio i Bourg que han dissenyat uns plats elegants, sofisticats i fregant l'excel·lència. La proposta està pensada per satisfer no només els clients de l'hotel, sinó qualsevol persona que apreciï el protagonisme del producte de temporada i proximitat, sense renunciar a les noves tendències culinàries. Els xefs han elaborat una carta per al restaurant Dagma on es reinterpreta la cuina tradicional mediterrània amb influències de cuines estrangeres, però sempre partint del producte de la terra i de temporada.
"Al Restaurant Dagma oferim una excel·lent proposta gastronòmica en un ambient únic al nivell que mereix un edifici tan icònic de Barcelona com el nostre" destaca Santiago Hernández Zayas, director de l'Hotel Barcelona Princess. La carta del Restaurant Dagma és creativa, moderna i innovadora, tenint cura de tots els detalls perquè el comensal pugui gaudir d'un univers de textures. Pedro Montolio, format en temples gastronòmics com el Restaurant Gaig, El racó de Can Fabes o Manairó, va ser dues vegades finalista al concurs Cuiner de l'Any els anys 2006 i 2016.
Montolio exposa les seves habilitats i magnificències a la carta: l'entrant d'all blanc de coco i llima amb escopinyes, api, raïms i pomes, un principal de morro de bacallà cuinat a baixa temperatura i fumat, acompanyat d'un puré de verdures de temporada i unes postres pràcticament salades d'escuma de formatge de cabra amb farcit de gelat de violeta i cítrics. I, això, tot just acaba de començar. Hi ha veritables estrelles que fan que vulguis entaular-te dia sí, dia també. Als plats mencionats anteriorment s'hi afegeixen el ceviche de navalles amb blat de moro; el ravioli de gambes amb Duxelle de bolets; les carxofes en tempura, agredolç de ceba, anacards i dàtils; calamar de costa amb arròs cremós de gambes, musclos en escabetx de piparra; i, per últim, costella de porc ibèric fumada.
El Restaurant Dagma compta amb una interessant carta de més de 50 vins acuradament seleccionats per l'equip de sales per aconseguir el maridatge perfecte, en què destaquen vins de proximitat o ecològics. L'establiment barceloní presenta un espai modern i atemporal que es fusiona amb genials línies rectes i materials nobles com el formigó, el metall, la fusta o el vidre que conviuen en harmonia i es mimetitzen excepcionalment en una gamma cromàtica de tons blau grisencs capaços de dotar l'espai d'elegància i calidesa. A la zona d'exterior, anomenada La Terrassa Dagma, s'ofereix una proposta gastronòmica més desimbolta de tapes i platerets per gaudir al costat d'una selecció de begudes i còctels ideada pel mateix binomi de xefs.