Una dècada després d'omplir un buit gastronòmic a Barcelona amb pizzes artesanals de massa de llarga fermentació i cuinades en forn de llenya, amb ingredients de primera qualitat i una mescla d'espècies que delecten el paladar de turistes i locals per igual, Parking Pizza continua trepitjant fort amb els seus set locals – dos a Madrid i cinc a Barcelona, el més nou al carrer València. Sense perdre la seva essència: l'equilibri entre els seus espais, diàfans, lluminosos i amb molt d'ambient, i una carta de 13 pizzes preparades a la vista dels comensals en àmplies cuines obertes on el forn de llenya és el protagonista absolut.
'Antipasti' deliciosos, pizzes enfornades al moment i postres casolanes
Encara que l'aventura Parking Pizza va començar a base de pizzes, gelats i cerveses, a la carta s'ha sumat una selecció de antipasti i focaccias per obrir la gana mentre esperem que les pizzes s'acabin de coure. No obstant això, l'elecció no serà fàcil: es podrà debatre entre una selecció d'embotits italians, stracciatella de burrata amb tomàquet confitat, vitello tonnato de rellom o salmó fumat amb anet, llima i maionesa de cogombrets, entre d'altres, mentre es gaudeix una cervesa en una de les llargues taules de fusta amb els característics tamborets de cartó de Parking Pizza que serveixen tant per asseure's com per guardar en l'interior l'abric i la bossa de mà.

A més a més, si es vol fer temps o ens trobem amb el restaurant a vessar, el local del carrer València número 300 ha afegit un element més a l'espai industrial i d'aire de pàrquing readaptat: una cocteleria oberta en l'entrada, emmarcada per muntanyes de llenya no diferent de la que s'amuntega al costat del forn, llesta per ser utilitzada en la fase més important de l'elaboració de les pizzes.
Tornant a les pizzes, de fet, al carrer València no falta l'estrella de la carta de cada Parking Pizza: la número 10, la de tòfona negra, fontina, ou i parmesà. La número 4, de stracciatella, tomàquet i orenga fresca també triomfa en menjars i sopars, igual que la número 5: sobrassada picant de Mallorca, taleggio i farigola. Entre les opcions més lleugeres podem trobar la clàssica -però no per això menys saborosa- Margherita (número 3 en la carta) o la de tomàquet confitat, pesto, parmesà i farigola (número 7).

Arribats a aquest punt de l'àpat, l'única cosa que falta és una cosa dolça per a acabar de completar la vetllada com es mereix. Als gelats artesanals dels inicis se li sumen postres típiques italianes, com el affogato, gelat de vainilla “ofegat”—d'aquí el seu nom— amb espresso calent i el tiramisú, elaborat de manera totalment casolana.

Amb tot, l'última addició dels restaurants Parking Pizza de Barcelona es manté fidel als seus orígens sense perdre de vista oportunitats per a innovar, ampliant la proposta d'entrants i apostant per nous espais per a oferir una experiència gastronòmica amb un toc diferenciador respecte a la resta dels locals tant de la Ciutat Comtal com de la capital espanyola.