Calella de Palafrugell és, probablement, un dels destins més encantadors de la Costa Brava i que compta, a més, amb meravelloses propostes gastronòmiques. Entre tota l'àmplia varietat d'ofertes suculentes per entaular-te, en destaca una a primera línia de mar que farà desfer-te de plaer. Es tracta del restaurant Margarita, un establiment al bell mig del passeig del poble, a tocar de les onades i de l'agradable brisa marina.
El restaurant Margarita: una escapada més que justificada
La població costanera de Calella de Palafrugell fa temps que és una escapada de cap de setmana per als catalans. Però fins fa poc, les opcions gastronòmiques es limitaven als plats tradicionals de marisc. Tot això ha canviat amb Margarita, entre d'altres, un nou restaurant d'Antonella Tignanelli i David Carbó. És la segona aventura del duet, després del restaurant Baldomero que va arrencar amb força a la ciutat comtal. Margarita aprofita al màxim la pesca fresca, però també ofereix clàssics de la cuina casolana italiana, com ara vitello tonnato.
Amb el lema 'Dolça vida', és un restaurant bonic, de l'estil arquitectònic de la zona i molt adient per complementar un petit viatge a la població tan bella de Calella de Palafrugell. Obert tots els dies de la setmana, és el restaurant ideal per reservar-hi sovint i entaular-te davant del mar dia i nit per gaudir d'una gastronomia excel·lent, alhora que xales amb unes vistes encisadores del mar i et relaxes amb aquell soroll tan característic de les onades finalitzant lentament el seu recorregut.
La població costanera de Calella de Palafrugell fa temps que és una escapada de cap de setmana per als catalans. Però fins fa poc, les opcions gastronòmiques es limitaven als plats tradicionals de marisc. Tot això ha canviat amb Margarita, entre d'altres, un nou restaurant d'Antonella Tignanelli i David Carbó
Ceviche de gambes; llobarro fred amb alvocat i xili d'herbes; lobster roll; escabetx de musclos en torrada de massa mare i allioli; meló amb pernil; el vitello tonnato mencionat anteriorment; mortadel·la, burrata, festucs i focaccia; amanida de patata, iogurt de coco, llimona, crème fraichê, baies de pebre verd, tàperes amb vinagreta d'escalunya i aove; radicchio, tàperes fregides amb taronja i fonolls; albergínia rostida a la flama, burrata, endívia, sàlvia i mel calenta amb llavors de pipes.
Aquesta llarga llista de plats són només alguns dels que podràs degustar al restaurant Margarita. Un establiment obert des del març i que, segons diuen, preveuen tancar al mes d'octubre, quan la clientela sigui molt menor.