La gastronomia va més enllà de ser una simple experiència gustativa; és una simfonia multisensorial que també delecta el sentit visual. La presentació dels aliments juga un paper crucial en aquesta experiència, transformant els plats en autèntiques obres d'art que conviden a ser contemplades tant com a ser degustades. La vista, igual que el gust, té el poder de transformar un simple àpat en una experiència inoblidable. I per això les vistes que té el comensal són fonamentals per realçar un àpat.

Azimuth Rooftop: menjar mundial i vistes icòniques

I aquest és el cas de l'Azimuth Rooftop, un restaurant situat a la vuitena planta de l'Hotel Almanac Barcelona en el qual es pot viure una experiència gastronòmica 360° al centre de la ciutat. Es tracta d'​​una nova proposta de street food en un ambient exclusiu, a partir de 32 plats de tot el món pensats per combinar amb els millors còctels d'autor i reinterpretacions del costat més clàssic. Una nova versió d'aquesta variant en què el parany pren lloc per donar protagonisme al producte. S'hi pot descobrir les dues variants de cuina street food, totes dues amb sabors frescos, productes de proximitat i essència de cada cultura mundial.

Azimuth Rooftop restaurant / Foto: Cedida
Essència internacional als plats de l'Azimuth Rooftop / Foto: Cedida

Una sinergia entre els sabors del món i una experiència local

Gaudir d'un moment gurmet en una exclusiva terrassa que s'eleva per oferir unes vistes celestials de tota la ciutat comtal, com per exemple la imponent Sagrada Família. Tot un oasi urbà de luxe per donar lloc a aquest nou concepte on degustar cada plat d'un país diferent en un ambient privilegiat amb vistes frontals a la Sagrada Família. Una sinergia entre els sabors del món i una experiència local.

El costat clàssic i verd del street food

Pad Thai amb gambes i salsa de tamarinde, daus de porc marinat amb pinya, coriandre i ceba, kebab de pollastre marinat i maionesa de kimchi i, molts més plats que et faran gaudir de la riquesa culinària de cada continent. Exalçant els sabors d'aquells plats més clàssics amb ingredients referents de la cuina verda de Rodrigo de la Calle, mantenint l'essència i la composició de cada cultura.

Azimuth Rooftop restaurant / Foto: Cedida
Les vistes de la Sagrada Família de fons / Foto: Cedida

Azimuth Rooftop presenta, una nova versió de menjar de carrer, una opció que tothom podrà gaudir, una línia vegetariana amb opcions veganes, on el costat verd pren protagonisme de la composició sense treure lloc al veritable sabor de cada plat. Descobriu el kebab d'herba marinat i amb emulsió de kimchi, d'un bratwurst de proteïna vegetal amb ceba cruixent i relish o d'una croqueta de bolets i calçots. L'essència de cada país en un mos vegetal, on el xef potencia el sabor de cada ingredient per apropar-te a la cultura i gaudir d'una veritable proposta gurmet.

Azimuth Rooftop restaurant / Foto: Cedida
Una cuina molt verda i saludable / Foto: Cedida

Còctels d'autor i clàssics

A més de la nova proposta gastronòmica, aquest espai 'gastro' aeri presenta més de 10 còctels d'autor juntament amb els millors licors clàssics. Gaudeix d'una àmplia carta per maridar cada plat o simplement gaudir d'un bon còctel des de les alçades vertiginoses del centre de la ciutat. Per últim, per a aquells que busquen ambient per acabar la setmana i començar el cap de setmana cada dimecres i dijous a la tarda podran viure música en directe.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!