Gilda, anxoves, seitons, montaditos, taules d'embotits, croquetes, calamarsets, macarrons de l'àvia, truita de patates... Són clàssics de les tapes i la cuina de casa nostra que s'ajunten en un establiment a la zona de Sarrià - Sant Gervasi per doctorar-se en els platets sofisticats i la bona cuina casolana. Amb un espai interior senzill que combina les cadires amb els bancs i taules pensades per compartir en format cara a cara o per a grups, la terrassa a l'exterior és un punt a tenir en compte per gaudir d'aquestes tapes amb el sol i el bon temps.

Bar Monry's: doctorar-se en tapes d'escàndol

Ubicat al carrer Doctor Fleming de Barcelona, ​​el restaurant Bar Monry's es distingeix per oferir una gastronomia basada en platerets sofisticats i productes destacats. La selecció acurada d'ingredients reflecteix el compromís per l'excel·lència i l'autenticitat. El concepte se centra els montaditos de qualitat sense complicacions: alguns dels plats més representatius de la carta són els daus de filet amb patates i allioli casolà, un exquisit tàrtar de tonyina vermella, croquetes de pulled beef fumades, el carpaccio de gamba vermella de Blanes, tortitas de gambeta de Cadis i fins i tot pernil de gla 100% provinent de Guijuelo. Les postres són casolanes com el pastís de formatge i les llesques de brioix.

Burrata trufada amb pernil ibèric / Foto: Jordi Tubella

L'oferta culinària es complementa amb una selecció de vins de cellers tan representatius com l'Ànec Mut, El Pispa, Camins del Priorat i molts més, curosament escollits per realçar cada experiència gastronòmica. Vins catalans, però amb una notable presència també de vins espanyols i francesos. Negres, blancs, rosats, caves i sangries per glorificar un àpat sensacional.

Croquetes de pulled beef fumada i de calamars a la tinta / Foto: Jordi Tubella

A més, ara que ve l'època de terrasses, Bar Monry's ofereix també una cuidada oferta en destil·leria, perquè el client no només pugui gaudir del dinar, sinó també allargar amb unes bones copes a la tarda o després de sopar. En definitiva, menjar a un preu competitiu, estar a gust i sentir-te bé en un ambient despreocupat i per a tots els públics.

Bastonets d'albergínia amb mel de canya / Foto: Jordi Tubella
Una truita de patates molt sucosa i increïble / Foto: Jordi Tubella

La filosofia de Bar Monry's és combinar cuina mediterrània i urbana amb un ambient informal. Amb un tiquet mitjà de 30 euros i una àmplia gamma d'opcions que s'estenen fins a 50 euros amb vi, Bar Monry's es posiciona com un destí rellevant a la zona per a un públic divers i exigent que busca degustar allò de tota la vida, però amb una cura i afecte brutal cap al producte i al bon menjar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!