La gastronomia de casa nostra és fantàstica, però tenim una assignatura pendent: els entrepans. Salvant l’art 'entrepanístic' del País Valencià, on són capaços de posar un tall de poltre, unes patates fregides i pebrot dins d’una barra de pa, i es queden tan amples, a la resta, això de fer entrepans no se’ns dona massa bé.
A Itàlia, per exemple, han estat més creatius i avui tenim diversos exemples a la ciutat de panini triomfadors. I no només: el de pota de porc del Bágoa, les xapates del Quimet d’Horta, les hamburgueses i altres delícies del Torpedo, el bikini del Jacaranda o el cubanito de Sagàs. Ens sabem defensar, però encara ho podem fer millor. Perquè és cert que tenim bon formatge i bon embotit i en aquesta senzillesa que és fer entrepans d’un sol ingredient pot brillar amb tot el protagonisme. Qui no ha gaudit del mos fantàstic d’un entrepà on el greix i la proteïna es barregen amb la crosta i la crosta, sucada o no amb tomàquet? Però, de vegades, en volem una mica més.
Ens sabem defensar, però encara ho podem fer millor. Perquè és cert que tenim bon formatge i bon embotit i en aquesta senzillesa que és fer entrepans d’un sol ingredient pot brillar amb tot el protagonisme
Als EUA són autèntics mestres de fer arribar l’entrepà a la categoria d’àpat. I al Sandwich Club Barcelona ho saben molt bé, de manera que han construït la seva carta sobre els pilars gastronòmics yankis: cheeseburger, de vedella madurada; entrepà de pastrami de Rooftop Smokehouse, fumat a Barcelona; grilled cheese, amb comté, cheddar, mozzarella i un toc de kimchi; i de mandonguilles, dins d’un pa de brioix.
Tampoc falta l’entrepà de pollastre fregit, el de l’ubiqu pulled pork, el de gall dindi i bacó, ben atapeït, i una nova creació, el de steak tartar. I com a alternativa a la proteïna animal, heura que simula pollastre, acompanyada de guacamole i pico de gallo. Pels que vulguin complementar l’entrepà, al Sandwich Club hi trobaran una amanida Cèsar, amb possibilitat de demanar mitja ració d’aquesta barreja d’enciam, anxoves i pollastre, una amanida verda i patates o moniato fregit. Per acabar-ho d’adobar, nuggets picants.
Pels que vulguin complementar l’entrepà, al Sandwich Club hi trobaran una amanida Cèsar, amb possibilitat de demanar mitja ració
Per postres, la tríada clàssica: pastís de formatge, brownie o tiramisú, complementada pel mític plat de nata i maduixes o un entrepanet de Nutella pels més xocolaters. Com a beguda: té fred, cervesa artesana, vi natural a copes i a ampolla, kombutxa i més. Tot, sòlid i líquid, disponible també per entregar-t’ho a domicili.